Zna li neko koji je ovo film?

1. У, ја заборавих на то, еве обрисах пост, фала Мурињо.

2. @Apofis Jok. Ovo je bre u svemiru, ne na dnu okeana. Al dobro me poceti na Sferu, mogla bih ponovo da odgledam. Eto, ipak si ispao koristan za nešto.

3. Сконтах и ја да није, јебени океан, па обрисах да се не бламирам ал јебига кад се већ видела. :PP На врх ми је језика, ћу ти бачим на пвт ако се сетим.

4. Jebačice, kad slušaju to, ima na jutjubu video kao pušte i počne pjesma šabana šaulića ili nešto. I oni zgroženi. Znao sam kako se zove film.. Poznati su glumci.. Sad si me ujebala, samo ću da mozgam.. mada imam druga koji zna, sad ću gi pitat vala..

5. Mili moj Apofise, to je to!!! Hvala!!!
    @Šta_htjedoh hahahaha moraću to da potražim!

6. Fala Numeriuse. U pitanju je bio http://www.imdb.com/title/tt0092226/

Da ponovim proslo pitanje:
    Covek ide na posao, pozli mu, ode u park da iskulira.
    Tamo neki crnci pocnu da mu kenjaju da sedi na njihovoj klupi, ovaj se premesti, crnci opet kenjaju. Njemu dokurci i pobije se sa njima.
    Policajca kome fali dan do penzije posalju tu da smiri situaciju.
    Stariji film.

7. Šta_htjedoh_reći
    Agilni, ovoga se ja sjećam.. slična je situacija, mada bi zapamtio možda psa koji priča..
    http://www.imdb.com/title/tt0072730/

Ovo sam gledao, ipak je poznatiji film. I fenomenalan. Svaka preporuka. Hvala u svakom slučaju :)

BeboP
    Agilni to pitanje da postaviš Brucu, on je fanatik SF žanrova.

Nema Brusa na sajtu nešto, znam da bi mi on pomogao sigurno, ali sam dobio odgovor, vrste tačan, od Numeriusa Negidiusa. Skinuo sam film i to je to!!! Hvala još jednom!

8. Covek ide na posao, pozli mu, ode u park da iskulira.
    Tamo neki crnci pocnu da mu kenjaju da sedi na njihovoj klupi, ovaj se premesti, crnci opet kenjaju. Njemu dokurci i pobije se sa njima.
    Policajca kome fali dan do penzije posalju tu da smiri situaciju.
    Stariji film.

Eve ti ga Roso
    http://www.imdb.com/title/tt0106856/
    Agilni, onaj ću skinem opet, jer sam zaboravio puno. A genijalan jes.

9. Код нас познат као "Саћу да вам јебем матер"!
    :))))

10. Sad, treba mi jedan film sa Žan Klod Van Damom. To je ja mislim jedini film gde on ne igra dobrog momka, vec korumpiranog policajca koji je pritom i narkoman. Davno sam ga gledala, ne mogu tačno da se setim radnje, samo mislim da se tu uopšte nije tukao ili možda samo jedared. Mislim, znam da mogu da pogledam listu filmova gde je glumeo, al to me stvarno smara jer ima pun kurac filmova (loših). Tako da bih bila jako zahvalna ako me neko spase od muke prelistavanja svih njegovih filmova.

11. Film sa Van Damom se zove Until Death...

12. Hvala zoom, hvala Gujo!!!

13. Ovkao...u pitanju je spanski film,neka komedija,ali ne klasicna ha ha komedija,vec kao malo ozbiljniji filmic sa raznoraznim smehotekama.. :D Neki baja da li diluje ili ne znam ni ja sta, i fazon je da ima nekog u gepeku.I naleti na drugog lika,koji mu kao kaze "ma znam ja sta cemo" idemo kod jednog baje,koji radi kao security u nekom klubu,zna on sta ce da radi povodom toga. Poenta je da taj security,ima neki nadimak,cini mi se na M...I nosi neku masku,radio je valjda kao uterivac dugova,tako nesto. Valjda neko ima neku ideju bar o cemu pricam,a mnogo bi mi lakse bilo da se setim kako ide nadimak tog lika...

14. Jedino ako su izbacili spansku verziju. :D

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.