Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
To, glavni, majstore!
једва чекам да прогледнем ово
Kako se zove neki film ja mislim da se radi o Desert Stormu, kao napravljen da deluje realistično, a u stvari je govno poput Ramboa. Neki likovi ubiju pet miliona Iračkih terorista, i onda su u nekom helihoupteru (tako se kaže u narodu). Onda im kao obore heliš i jedna likuša ostane a svi drugi pobegnu. Ta likuša zatim porazi ostatak Iračke Armije ali je par preostalih iračkih vojnika ubije i zatim kad se jedan od ovih pobeglih vojnika vrati kući, on vidi da nije sve tako kao što se čini ili tako neko sranje??!!! Ja mislim da tako ide film ali nisam siguran?
Имам и ја једно питање! Ортакиња и ја смо јуче целог дана главу разбијали који је филм у питању. То је као неки мотел, у мотелу је убица или тако нешто, гледао сам то пре шеврдесет година на телевизији. Као почиње киша и неки лик пробуши гуму на колима ШТИКЛОМ, и онда дођу у тај мотел. А једно 7 минута касније у филму нека девојка у кабриолету баца штиклу на асфалт док пада киша. ТОЛИКО СЕ СЕЋАМ; не можемо да се сетимо назива. ПОМАГАЈТЕ.
Mislim da je ovaj u pitanju.
da li se iko seca crtaca iz 90-ih, nas first production ga izbacio na VHS-u. Dugometrazni je i radnja ko da su vise bajki povezane u jednu, ali najvise se zasniva na pepeljuzi. Ima matora crvena bakuta i njene debele cerke i secam se te matore kako pretura po kuci i trazi testament pevajuci 'I will find the will'. Ortak zaturio kasetu a nema sanse da se setim kako se zvalo.
bunar želja
nema sanse da ga nadjem nikako...strani je tako da mu dodje wishing well?
To, glavni, majstore!
+ кец
Не би' се ни сетио овога да неко није подиг'о тему.
Јој има један до јаја филм где један јури другога. Није само што га овај јури него онај други бежи ко змај! После му докурчи да бежи, па се окрене и јебе му матер. Давно сам га гледо. То је све чега се сећам... Зна ли неко који је филм?
Nisam nikada gledao ovaj film, ali rekose mi da je dosadan do bola, pa bih da ga pogledam. Celokupna radnja se desava na nekom autoputu, stalno su u kolima, e sada, ne secam se da li samo stoje u koloni ili ne znaju gde idu, uglavnom taj neki tip filozofskog filma, teska smorcina. Gledao neko ili zna koji je? Ne zajebavam se.
Углавном, неки лик млад је, дружи се са неким маторцем,и тај маторац га учи како да игра, плеше и то, како да прише девојци. Моћда глуми шоу пен, и да, једна сцена је угл као тај маторац украде некој баби велики лимун и сломи узлог и украде бицикло.
Хари Потер?
Ху да фак из Шоу Пен? Кинез, жућа неки? Да није Последњи Самурај?
Znam da je mozda glupo pitanje, ali da ne mislis na Scent of a woman?
Nie taj.
Шон Пен.
Јок бре. То је млад филм у односу на онај што ја поменух.
Е јебига. Ја сам гледо све Харије Потерове. хе хе
http://exiledonline.com/wp-content/uploads/2011/01/super-retard.JPG1.jpeg
Pa probaj nesto tako ali secam se da smo komsija i ja kao klinci kod njega stalno iznova i iznova gledali tu kasetu.
To je kao neka kompilacija crtaca...
Rusija i Amerika imaju zajedno operaciju u svemiru. Urađeno kao Paranormal Activity.
Anyway, oni su u toj svemirskoj stanici i Rusi izlazi da nešto popravi i desi mu se neko sranje.
Nije u stilu Aliena već je baš zajeban, neka psihološka sranja i to.