Zna li neko koji je ovo film?

1. Jos jednom veliko fala :D

2. Нађи филмографију Тинта Браса и ту ћеш сигурно да га нађеш Дисиденту

И мени је он први пао на памет али није. Ти си ми био последња нада лоло

3. Leco, evo i ovaj

Decak ima rak i u jednom monentu skuplja cestitke kako bi napravio ginisov rekord i da od tog rekorda skupi pare za operaciju.

The Miracle of Cards

Inače rađen po istinitom događaju.

4. Leco, evo i ovaj

Inače rađen po istinitom događaju.

Kako ti uspeva keve ti da nadjes sve ove filmove? Svaka ti se dala!!!

5. Зна неко онај о некој трзалици? Неки клинац хтио да постане металика, ал' му стари није дао. Па кад је мало одрастао отишао у град и тамо се уортачио са неким уличним свирачем. И задње чега се сјећам је да су дошли у неки музеј гдје су хтјели ту трзалицу и кустос музеја (Бен Стилер) им је тако нешто набрбљао о томе...Зна неко?

6. E vako, glumi neka likuša što liči na ovu pevačicu. Ne znam baš sve al možda uspete da pronađete.

Na početku film ona se vozi sa nekim likom u kolima, i padnu sa mosta, ona preživi al ne i on, i posle neki lik dolazi kod nje na terapije. Koliko se sećam, bio sam klinjo.

7. Film pocinje tako sto se neki klinac ljubi sa svojom drugaricom(mislim to 5min od pocetka) a onda pocinje 20g kasnije i u jednoj sceni sedi sa drugovima i svako prica sta zeli od svog zivota a on kaze da hoce da ide u Vijetnam i tu ga oni nesto nagovaraju da ne ode jer moze da pogine ali dzaba on onde tamo izgubi noge i onda se vraca i opet se sretne sa onom drugraciom i onda izadju na neku igranku... Posle sam otisao da spavam
    highlighter, pomagaj!!!

P.S. Nije Forrest Gump

8. Secam se samo scene u kojoj se padobranci spremaju za skok a jednom od njih se padobran ne otvori(mozda su mu namestili), on skoci padne i pogine :D

9. P.S. Nije Forrest Gump

da nije
    http://www.imdb.com/title/tt0096969/

nemam pojma da li ima igranke i devojcice, ali ima vijetnam i gubi noge

10. da nije
    http://www.imdb.com/title/tt0096969/

nemam pojma da li ima igranke i devojcice, ali ima vijetnam i gubi noge

E a ladno su me vec pitali da nije taj a ja zaobravio da pogledam trailer xD
    Mada sam ga otpisao kad su mi pre par dana predlozili taj posto sam mislio da nije glumio neki poznat glumac. Sad kad sam pogledao trailer izgleda da jeste, mada se secam ko iz magle cini mi se da su neke scene identicne :D
    Uglavno fala svima koji su pogodili da je ovaj :)

P.S. Ako neko zna jos neki film sa slicnom pricom neka predlozi posto idalje nisam siguran za ovaj :D

11. Zene iz kao nekog otpora ulaze u neki grad zasticen zidom i bore se protiv nekih klonova.
    Ako neko zna svaka mu se dala!

12. Leco, mnogo brate tražiš, zaposeo si temu.

Meni treba jen film, naziv filma, sećam se da je davno išo na rtb-u, a da su ga naši preveli ŠAŠAVI REGRUTI, sve čega se sećam a to je da neka dva bilmeza pokušavaju da glume ludilo kako bi fejlovali na pregledu da ne bi zapalili u vijetnam.

13. mislim da nije taj farre, ovaj je mensečini bio na engleskom i ima veze s vijetnamom.

14. nije brate trišo, u boji je film, nije star više od 3 banke garant, možda malo jače.
    neki hipici ko onaj klip iznad, al nije taj.

15. to je snimljeno mnogo pre rata u vijentnamu,lolo

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.