Zna li neko koji je ovo film?

1. Nije za svačiji stomak. Nego kad sam već tu, da priupitam. Ima neki film o nekom mladom pijanisti kog otac tera da svira i tako to, on ode u neku muzičku akademiju, na nastupu doživi napad i završi u ludnici. Nemam pojma kako se zove, pa ako neko može mi pomoći

2. Ja se ne mogu setiti naziva nekog filma gde liku pogine treba i onda on pravi neku vremensku mašinu kako bi proveo što više vremena sa njom, davno sam baš gledao, ne sećam se više, jebat' ga.

3. Loksi, pokušaj da ukucaš u Google "Time Machine" :)

4. E TAJ! Hvala bruce. Odabraću ti definiciju kad postanem moderator umesto moderatora lolo

5. Džefri Raš dobio oskara za ulogu, jedan od mojih omiljenih filmova - taj i Blistavi um, ista priča :)

6. Znam da sam ga gledao pre nekoliko godina i bio oduševljen. Pogorovo njegovim kasnijim životom :) Tražio i nikako nisam mogao da nađem. Sjajan film

7. Čitao sam pre nekih 3 meseca u novinama neki intervju sa nekim rediteljem, uglavnom u filmu je neki tip osudjen na slobodu.

8. malo je to informacija Druže Rajo, ne mogu ničeg da se setim...

9. Mislim da nije bio reditelj nego pisac lolo
    A stvarno ne znam ništa više, film je valjda stariji i valjda spada u kultne

10. jedini pisac koji je "osuđen na slobodu" je Sartr, ali intervju sa njim je sigurno stariji od tri meseca jer je čovek umro pre 30 godina :)

11. Pogrešno si me razumeo, ovaj je neki naš koji je pomenuo taj film.

Nije isključeno da sam ja ovo sanjao lolo

12. ne mogu ti pomoći bez obzira šta je u pitanju, jebiga, imao sam dobru volju :)

13. Nije taj Bruce i Agi, pa nisam toliko puk'o da to prvo ne pretražim. :)

14. jebiga to je jedino sa takvom pričom, bar da ima neki detalj više da zakačim nokte :)

15. Da ne mislis ti Loksi mozda na ovo http://www.imdb.com/title/tt0120889/
    Nije vremenska masina, ali ima elemenata...

16. Ne verujem, kontam da bih zapamtio makar to da Robin glumi. :)
    Ma nema veze, ne mučite se, ko ga jebe.

17. Men behind the sun. To e to! Hvala Gusti, a i tebi Agilni!

18. Neki profesor postavlja neke zadatke na tabli i neki batica ih resava ali ovaj profesor nikako da nadje tog ko resava te zadatke. Samo to pamtim, mada nisam skroz siguran da film postoji ali eto ostalo mi nesto u glavi da sam nekad gledao tako nesto :)

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.