Zna li neko koji je ovo film?

1. zato što nije komedija :)

2. Njegov najboji film, po mom misljenju.

3. ja mislim da je Čovek na mesecu bolji, glumi svoju prethodnu inkarnaciju :)

4. covek na mjesecu je vrh film. Keri je toliko htio da 'udje' u ulogu da je trazio da ga svi zovu Endi. I jos se jednom pojavio izudaran i rekao je da ga je udario Toni Klifton. Vodili su ga na procjenu kod psihijatra, kazu :)

Nego, koji je ovo film:

Covjek stopira u nekoj pustari, i staje neki auto crvene boje i pokupi ga. Tako oni putuju i pricaju, i isopstavi se da vozac predstavlja smrt ovog putnika. Tako nesto :)

5. Kolfilde i ti Bruce, jel vredi da se gleda taj film ili šta?

6. Čovek na mesecu je kultna komedija, obavezno pogledaj ako nisi od onih likova koji gledaju samo žvake za oči. Biografija ovog lika http://sh.wikipedia.org/wiki/Andy_Kaufman koju je Keri sjajno odigrao jer je to i njegova biografija :)

7. brus, cini mi se da je to taj, hvala.

Boxer, gledaj, odlican je film.

8. Синоћ гледао неки са Вудејм Аленом и Џејсоном Бигсом. Џејсон је у принципу као Ален кад је био млад, писац, Јевреј, само није луд, а Вуди је неки профа са универзитета који је луд. На крају они требају да иду заједно да раде у Лос Анђелесу али га Вуди испали. Зна ли неко?

9. Gledao sam na Tv1000 daavno daaavno film, fazon lik radi u banci i dogovori se sa nekim idiotom da roknu banku pa podele pare. S tim što taj što radi u banci zajebe tog lika za lovu i krene da beži po pustarama nekim a ovaj ga prati i te pizdarije, nzm da l ga je na kraju stigao. Al sam opisao... Uglavnom ako neko zna... :)))

10. to je svaki treći američki film B produkcije od 1975. naovamo - daj još malo detalja...

11. E sad se setih kad ste pomenuli tv1000. Jedan čovek sedi u nekoj kući i tu mu dođe jedna vrh riba, inače glumi u filmovima za odrasle u tom filmu ne znam da l' se i ovako bavi time. Uglavnom ima jedna scena u kojoj on sedi vezan za neku stolicu a ona kreće da mu naskače na pišu, on to kao neće ali jebi ga vezan je ne može ništa, i posle nekih minut ipo skakutanja dođe neki lik razbuca joj glavu s pumpom i kaže: Ona je tako mogla ceo dan. Posle ovaj mučenik što je bio silovan valjda ubije ovoga, uzme kačketić i sačeka ženu kod nekog aerodroma sa automobilom koji je pun love. Dalje ne mogu da se setim

12. Brus davno sam gledao i ono sam jedva upamtio :))) Znam da taj što beži vozi nekog sivog mercedesa, i treba kao da stigne na neki aerodrom na poljani da pobegne sa lovom. E sad ovaj što ga jurca je Danny Trejo čini mi se, il liči na tog glumca.

13. nemam pojma koji je, ne asocira me ni na jedan... doduše, nije baš ni žanr koji mnogo pratim, ali sam kontao da ću znati jer je stariji...

14. Ma nije ni bitno, da mi je valjao upamtio bih ime...:)) al hvala u svakom slučaju.

15. Drug Raja

Možda misliš na ovaj.
    http://www.imdb.com/title/tt0124901/

Jedan od mnogih američkih trash filmova, gledao sam ga nekada dok nisam imao neta, jer nisam imao mnogo izbora.

16. Hvala Dare to je taj. Pa i nema toliko lošu ocenu, ja očekivao 5 i nešto

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.