Ко последњи победник (105)

1. Па да, музика му дође као идеална тема за причу :) Оставља велики маневарски простор.

2. Laki sad sam zauzet...
    biće...
    neki dan...

3. Дефинитивно идеална тема, она на неки начин уводи све остало у разговор. :)

4. Што пре, за дан, два.

5. Па то. На све може да се надовеже. А ако не крене како треба, увек је извлачење на њу, и да нисам мислио ништа друго :)

6. :)
    Музика је углавном основ свега. Не знам стварно како су људи пре заснивали своје односе, јер мени је сад незамисливо почети разговор са неким, а да се у првих 5 минута не дотакнем музике као теме.

7. Има истине! Но пробај да дођеш на неки скуп вукајлијаша, ту се трачаре људи и прича се о Вуки. Музика дође касније :)

8. Хахахаха дефинитивно ћу морати да дођем. :)

9. Чудо невиђено! Првих сат времена се не прича о музици! :)

10. о.О
    И још чудније то су особе са Вуке, где се скоро све врти око музике. :)

11. Па вероватно зато. Сви већ знају свачији укус :)

12. Могуће. :)
    Познају се људи. :)

13. Vratila sam seee :))))

14. Има и тога. Зато буде онима који су први пут мало смор. Други пут долазе као искусни па је све ок :)

15. Haj svima :)))
    O čemu pričamo?

16. АЈДЕ бре не моште гол да дате

дес Миловановићка!

17. Des' Milovanoviću :)
    Nato! :**
    Bio mi komp. kod doktora,pa sam bila sva šugava bez njeg' :))

18. Ххахахаххах код доце а, покваријо се нешто

19. Гого! :)))))))

Први пут је све смор. :)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.