Ко последњи победник (105)

1. ocu samo jednu, vec sam na par tema bio preteknut

2. Шта ћеш са њом?

3. nije bitno sta cu sa njom, volim da se takmicim

4. Па такмичити се је исто што и учествовати.

5. da ali kad naviknes na medalje onda je to drugo

6. Па ти рече да немаш ни једну. На шта си навикнут?

7. karate, imam 10 medalja za samo jednu godinu i to na 12 takmicenja pa ti vidi

8. Знам шта је карате. Поставља се питање репрезентативности и генералне конкурентсности тих медаља.

9. Мислио сам на тренирање и такмичења.

10. kod mene nas ima 20 u kategoriji i jos sam u reprezntaciji

11. Код мене нас? Ти си вишелична личност?

12. treniram svaki dan, nekad i po 2 treninga, takmicenje sam svako isao od 12 koliko je bilo ja sam 10 medalja osvoio

13. ne, nego ima razlicite kategorije i vise saveza

14. Смири се и куцај разумљиво. Такође, тачке не уједају.

15. ja nikad ne stavljam tacku, jer uvek zaboravim nesto da dodam, ovaj put sam zarez zaboravio da stavim

16. Заборављаш и кукице и велика слова. Jel ides kod frizera na SISANJE? Ништа лично наравно, само пример.

17. bag mi je sa jezicima, jedva nameštam, kad ugasim komp opet se zezne, pokušao sam bio ali svaki put moram po pola sata to da njakam

18. Алт + Шифт увек помогне.

19. ne to, nego neće da se postavi, ja odem stavim na srpski sve, neće i onda moram da celu tastaturu podesim da bude na srpskom kao default, kad ugasim, vrati se na engleski

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.