Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Moze li neko da mi napravi prez. o intel procesorima?
Jedno 8-13 slajdova na srpskom
Moze i slike al da bude jedno 2 trecine tekst a ostalo slike.
Ne mora da bude kvalitet ni za kriv kurac, samo da imam.
Znam da je ciganjski ovako otvarati temu al jebiga.
za kad?
negde do 12 veceras
auuuu...
tesko, mozda nesto, ali ja mogu da radim tek veceras od 8-9, probacu, pa kolko uradim,
ali nek radi neko drugi ako moze, ne oslanjaj se na mene... :)
ako imas neki tekst posalji mi na PVT ili neke slike do veceras...
Nemam nista.
Ma tekst mozes i da prekopiras od negde, ionako ne cita ovaj sto mi predaje, samo da ga ima.
Ako stignes stignes, ako ne nema veze.
Шта ти треба конкретно о интел процесорима? Ја имам нешто о iAPX86, ал доста детаљно о његовој структури. Теби вероватно треба нешто уопштено, хм?
ok...
je l treba efekti neki...
nesto?
Da, nesto uopsteno.
Nikakvi efekti, mislim moze, ali nije toliko bitno.
ja cu to sa wikipedije...
malo nastanak, malo istorija...
zanimljivosti...
slike nekih modela...
ird.
moze
ok...
u 7 idem negde...
pa kad dodjem u 9 recimo...
al posto nije zahtevna verovatno cu moci...
ti će to njemu za dž da uradiš?!
ce da dobije sve pluseve i suptilno predlaganje za odabrane ;)
hahaha hvala
uradio bih i besplatno ;)
Rosoneri u kojoj veryiji PowerPoint/a ti treba ja imam 2007 i 2010...?
ako treba moze i u 2003?
za odabrane moze defka ''Udruzenje za zastitu'', to mi je omiljena...
2003
ok...
hm... ne znam kakvu vajdu ima od plusića... ti imaš konkretnu korist - prolazak ispita/kolokvijuma/čegaveć... čini mi se da bi jedno pivo/sok i milka od 300 grama mogli da recipročno nadoknade uloženi trud... :)
росонери који си ваћко
jesam jebiga
ajde ne smarajte coveka...
rosoneri je l sigurno nece citati, mislim nesto mozda ne bude tacno zbog prevodjenja na srpski.