Prijava

Tata ulazi u sobu. Preneraženo gleda kako jedinica ćerka blajvi mlađahnome frajeru. Kipti od besa, lice mu dobija modru boju. Ana slaže facu k'o Britni Spirs u "Oops I did it again" spotu, frajeru se odsekla muda od stra'a. Ćale skuplja pesnice, kreće da čupa kosu koju nema. Kreće mu pena na usta, srčka. Usta mu se krive i pada k'o pokošen. Ana počinje da vrišti, i preklinje dan kad je upoznala frajera, i kud mu je koj kurac dala kad i ovako nije ništa specijalno obdaren, ima jedne štikle veće od njegovog kurca.
Elem, ispostavlja se da je mlađahnog frajera zakačio novi zakon za polaganje vožnje, te je morao da ide na časove prve pomoći, ne opštu žalost svojih roditelja i njihovog kućnog budžeta. Vadi jezik matorome da se ne zadavi, i kao Mič Bjukenon u saradnji sa Pamelom Anderson daje Aninom ćaletu veštačko disanje. "One, two, three, four, five... puuuuh, puuuuh, one, two, three..."
Stabilizuje ćaleta dok se u pozadini čuju zvuci hitne pomoći jer kao u većini američkih filmova, momci u belom su uvek tu da priskoče u pomoć kad neko doživi hartatek.
Poslednja scena mlađahni frajer dolazi da poseti matorog koji leži u bolnici. Ana bdi nad krevetom. I naravno donosi na poklon Big Mek s velikim pomfritom i kokišku ladnu k'o zmija jer ćalac ima srce k'o u vola, i za njega je srčka pičkin dim, i može da hasa big mek džanki fast fud proizvoda koliko mu duša i debelo dupe ištu.
I naravno daje Ani blagoslov za dečka, kog ova naravno šutne posle 5 dana zbog nekog s močugom. Nanu li joj naninu nezahvalnu!

Pffft... koja glupa reklama. Koja to devojka blajvi karu svom dečku dok su joj roditelji kući? lololololo

kizo
Reko bi: " e hvala bogu ćero, ovo ti je prvi otkako si promijanila pol"

Краљ.

Пошто су врата откључана. Шта би се десило да тата није викнуо ''Ана'', већ само упао у собу без куцања пар мунута касније, кад је клинка већ почела фрајеру да га блајви

Ja najvjerovatnije ne bih prebacio kanal kad bi se ovo desilo...

Samo prcaj, saamooo prcaj!

Ali realno jebo bi mu mamu maminu.Pa šta bi ti uradio kad bi našao indijanca kako ti puni ćerku?

Rekao bi: Ćero, jel ta viršla iz Meka?

Pa realno, ako ćale ima ćerku od 16-17+ godina, i zna da ima dečka, i ne smeta mu da ima dečka, što onda ima da se buni ako se karaju?

koliko bi ona trebala da bude retardirana pa da drži otključana vrata? kad smo kod toga, zašto je ova tema otvorena? i ako je već postojala potreba za otvaranjem ove teme, nije morala da se vezuje za mekovu reklamu... može i istinite priče poput natnatine... ili šbb kbb... jel šbb kbb definisano?

sledeće, kakvi su to retardirani i nevaspitani roditelji koji ćerki upadaju u sobu kad znaju da je sa dečkom? meni kad je za novaka bio čiča, bile mi i sestra i keva na gajbi, pa nisu blesave da nam upadaju u sobu! ali sad, šta bi bilo da jesu... auuuu...

edit: NEVEROVATNO!!! ima nekoliko definicija za šbb kbb ali NIKO ne spominje acu poštara koji je patentirao taj izraz!!!! a jel defkan aca poštar? ... mora da jeste....

Lemaja daj nam soćne detalje....

dugo smo se gledali direktno u oči upijajući se pogledom, a onda je on nežno dodirnuo moje usne. drhtala sam od želje i strasti dok su njegovi prsti polako klizili ka.... misliš ovakve neke detalje?

Пази кад сам тачно знао да ће да дође Лемајићка и да помене Чичу.
Океј, Лемајо, знамо да јебеш! :)

Што се тиче Аце Поштара, ја сам тражио да ли је дефинисан пре неколико месеци, нисам нашао, али нисам га ни дефинисао, пошто не знам довољно о истом. Сећам се емисије као кроз маглу.

dugo smo se gledali direktno u oči upijajući se pogledom, a onda je on nežno dodirnuo moje usne. drhtala sam od želje i strasti dok su njegovi prsti polako klizili ka.... misliš ovakve neke detalje?

Da, da.Sad ću da trknem po kokice pa ti nastavi...

Pazi Lemajić, ima zagorelih!

Пази кад сам тачно знао да ће да дође Лемајићка и да помене Чичу.

može se, jel'te, reći da ga ne vadim iz usta.... :P ;))))

nato, misliš? e pa u tom slučaju ne bih ja nastavljala, možda se neko povredi! cenotaph, vraćaj kokice, ništa od priče za laku noč! :)))

edit: džimi, ja se živo sećam ace poštara, ali nemam nešto inspiracije za defkanje....

Aca poštar, Pikac iz "Roda"u najavi...

nato, misliš? e pa u tom slučaju ne bih ja nastavljala, možda se neko povredi! cenotaph, vraćaj kokice, ništa od priče za laku noč! :)))

Natant baš si partibrejker.Pih...

Ja bi ga prebio. Ne samo zbog karanja. Nego tako da mi izađe iz ormara i kulovski kaže "Dva čizburgera".....pa ozbiljno bi ga odlomio od života

Rekao bi joj:
- "Do kraja ga progutaj, do kraaaaja... Kad ćete bre vi žene da naučite da pušite kako treba...? Nije ni čudo što ima toliko pedera...".
Potom se obraća dečku, čija usta neprirodno zjape od čuda u kom se našao:
- "Šta bleneš some? Šta, tebi je kao do jaja? Roditeljsku joj zavrni svaki put kada zabušava..."