Mučenje životinja

1. Vegeterijanci ne jebu, što se za vagitarijance ne može reći lo lo

2. Francky Delevra
    Mi smo mazali plastične savitljive štapove od jedno pola metra mašću, ne znam sad od čega su tačno bili, i gurali ih mačkama u dupe. Kad mački gurneš nešto tako dugačko u dupe ona ne može da skreće već ide samo pravolinijski -ko voz. Dok ne udari u neki zid i onda muku muči, ne zna šta će.

Bilo je mnogo smešno. Sad mi je žao.

У јебо те.

3. Ja znam decka kome su nudili da hefta neku kerusu ne mogu da se setim radi cega, on nije smeo da stavlja penis, pa gurao prste.

4. To je već retardirano.

5. E jebi ga, sad će da me mrze mnogi na sajtu. Puškom(vazdušnom) sam do negde 13-14 pucao i ubijao sve što je mrdalo, a nije lajalo. Posle me ćale učlanio u lovački klub, pa sam mesto vazdušnom rokao pravom puškom. Isto sve što mrda, a i lutalice kerove u lovištu.Na duši nosim bar po par živuljki koje hodaju Šumadijom, a bilo je i ovih divljih u preletu. I ne mogu da kažem da nisam uživao u lovu. 99% onoga što ubijem je završavalo na trpezi. Kao klinac sam sam spremao na roštilju živuljke koje roknem Nema mesa koje nisam probao. Mada , pucalo se nekad i iz zadovoljstva. I tako sve do negde 25 godine. Onda me naglo sve to prestalo. Mada i danas ponekad kad pobesnim umem da ubijem. Ubio sam jedu mačku letos kad mi je ušla u golubarnik.Nehumano motkom. Redovno ubijam miševe koji se uhvate na lepak pored hrane za golubove. Ubijem i svakog goluba (koje inače gajim) koji je škart ili koji se jako razboli pa vidim da mu nema spasa. Ubio sam i pre desetak dana ŠIPKOM pacova koji se vrzmao oko golubarnika. Tu sam se sam sebi divio jer sam ga 6-icom gvožđem pogodio sa 3 metra kao kopljem u glavu.

Džimi, to što vi nativate "letećim pacovima" su jako pitome i fine ptičice. Ko kaže da su golubovi "pacovi"? Pa ja bi trebao deset puta da umrem, jer sam svaki dan sa njima, a nikad ih manje od 100 nisam imao. Trenutno 140! I uživam u njihovom gukanju, a i prelepim letovima tokom proleća, zime i jeseni...

6. E Nidžo, jabuko. Ispovjedi se ti.
    Ali, koliko vidim, ti si milosrdni anđeo ovdje.
    Živ mi ti!

7. Meni su mravi bili zanimljivi. Lovio sam gusenice i bube po livadi i onda ih bacao na mravinjak, bilo mi kul da ih gledam kako se uvijaju i koprcaju dok ih mravi jedu. Sve vreme sam mislio da će neki junački insekt uspeti da pobegne, što se naravno nje desilo. E onda, kad bi me to smorilo, uzeo bih da zabadam štapiće i grančice u mravinjak dok ga na kraju ne bih rasturio.

Jedanput sam naišao na mravlje gnezdo u drvetu i veštim manevrom ih isterao napolje gde sam ih masovno pobio. I tako, mravi uglavnom.

8. i ja sam hiljade mrava pomorio....zgazim jednog a on jos mrda i pazi...jedan se vraca da ga spasi...i vuko ga tako 10cm...dok ih nisam zgazio obojicu. i vise niko nikog nije spasavao.

9. Ja sam hvatao mrave iz jednog mravinjaka, bacao ih u drugi i gledao fajt...

10. Ispovedi se Edsone...

11. Овде има поприлично поремећених људи.

12. Ja sam davio mrave u pljuvacki, ali nisam nikad masovno uvijao.

13. Džimi, to što vi nativate "letećim pacovima" su jako pitome i fine ptičice. Ko kaže da su golubovi "pacovi"? Pa ja bi trebao deset puta da umrem, jer sam svaki dan sa njima, a nikad ih manje od 100 nisam imao. Trenutno 140! I uživam u njihovom gukanju, a i prelepim letovima tokom proleća, zime i jeseni...

Онда си очигледно имун на болештине које они преносе. :) Можда их и сам преносиш.
    А научно је доказано да су голубови врло ефикасни преносиоци заразе, јер копају по депонијама и контејнерима, а слећу - па, може се рећи свуда.

14. А научно је доказано

Прелол. Шта је ненаучни доказ лоло?

15. Натакарио сам живу глисту на удицу, оћу ли у пакао?

16. Не брини, неће ти зарђати удица. Све је у реду.

17. Ma...MRZIM GOLUBOVE! Sve bi ih pobiJo!
    http://georges.smugmug.com/photos/112385099-S.jpg
    Samo mrtav golub je dobar golub. I to mrtav na 3 km od mene...

18. Мени су баш драги они параплегичари са једном ногом. Даш им шјеме и видиш како посрћу јурећи га. Не до бог да око њега проспеш. Јебо балерине, ови праве пируете само такве.

19. Не брини, неће ти зарђати удица.

Фала ви на утешним речима. :)

Иначе, у неколико наврата сам вртео муву на чачкалици изнад упаљача. Микро- ражањ, лололо

20. Ти си болестан... Упропастио си једну лепу дрводељотину због јебене муве... Да не помињем руски гас...

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.