Ко последњи победник (106)

1. Nisam danas... Treba li? :)

2. Ne znam, Geme, al cetvgtak dugo tgaje...

3. ne znam, nisam ni ja puno, pitaj energiju... ONA ČITA

4. enevgija, dvžiš li u subotu časove?

5. sta s energijom, ja ne citam, ja PODUCAVAM! :))

6. staklenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

7. enevgija, dvžiš li u subotu časove?

uglavnom, mada mislim da ce mi ova opet biti free, sto?

8. ja imam narednih 6 subota radnih -,- čuo sam da je bilo od početka godine da je zauzeto za radnu e sad ne znam da li i u BG tako ali ovde jeste

9. REMEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!! :)
    Buri, čitala sam i komentarisala! Od mene dosta za danas. :)

10. ja sam privatnik:)), ne strajkujem i ne odradjujem, samo PODUCAVAM i placaju me po ucinku :)

11. ja imam narednih 6 subota radnih -,- čuo sam da je bilo od početka godine da je zauzeto za radnu e sad ne znam da li i u BG tako ali ovde jeste

lololo ja ni na jednu radnu subotu nisam otišao do sada, jebi ga imam druge obaveze. Ko ih jebe.

12. Не знам Енерџи шта ти подучаваш :П И још те плаћају по учинку.... Сумњиво је мени то! :П

Идем брзо на кунт. Треба устати у шест.

13. Ne laži, kojote! ZLO nikad ne spava! :))

14. REMEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!! :)

:* mwa mwa

ja sam privatnik:)), ne strajkujem i ne odradjujem, samo PODUCAVAM i placaju me po ucinku :)

mojne se žališ eneggijo, bolje to nego da imaš tgideset divljaka u čkolu.

15. ma ni ja neću ići ovu ali ove ostale moram, razredna deli neopravdane ako ne dođeš zbog toga što nećeš, 4 neopravdana ukor PU, još vladanje ulazi u prosek

16. geme, samo OBJASNJAVAM, ne se zalim!

17. Ne laži, kojote! ZLO nikad ne spava! :))

Добро, добро, онда притајено чекам затишје, да га узбуркам!

18. i tako... zanimljivija farma od ove teme lolololo

19. ma ni ja neću ići ovu ali ove ostale moram, razredna deli neopravdane ako ne dođeš zbog toga što nećeš, 4 neopravdana ukor PU, još vladanje ulazi u prosek

lolololo tako ti je to u nižim razredima osnovne. :)

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.