Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
DAŽNKI VREBA!
Kako znaš reme? :P
морам нешто да приведем
Pa jesam li sad pomoćnik moda :) lololo, sve znam brate.
ПОМОЋНИК МОДА ХААХХАААХХАХА
lolololo ajd da se i ja prijavm
Ma kakvi, samo si izbrojao pluseve i vidio da fali nečiji, pa si kren'o redom da zapitkuješ sigurice, a lako ti, nema ih puno :P
Doš'la drva za reez'ti...
Ljoljo kaki si kvaran. :) Ne znaš šta propuštaš, raspisao sam se ki nenormalan. :) bolje nemoj na moj profil ako ti je život mio. Ima dse smoriš.
http://vukajlija.com/cackalica/227960 ДОБРА ДЕФКА!!!
Pročitan si reme, ne znam skor, bilo je svašta :)
Fejzbuče, đe ti je ukus?
lol
Enibadi?
dzankee
Me, me, me, me! :)
Што бре?
Kmečiš genije?
I meni je glupa definicija...
Ђе сте.
А морам мало :П :) Оће глава да му пукне, чекићам још два сата, гладан сам, а морам вечерас на славље, а имам важан семинар у суботу и недељу. И неиспаван сам.
Мени је дефка кул! :)
Znači, moram da te nešto posavetujem, pošto ti se sve to dešava svakodnevno:
nosi sa sobom kafetin, kupi na putu do posla kilo bureka i sendvič, lezi uveče na vreme :))
Два од три. Појео сам огроман сендвич, а и попио кафетин. И две огромне кафе и еспресо. Ал сам се ипак закуцкао синоћ .
I da ja nešto dodam... Posmatraj patke kako plutaju na nekom jezeru dok ih gađaš komadima bureka. Idiličan prizor ume da opusti.