Ко последњи победник (106)

1. Ustvari bi trebalo meseca dana hraniti patku pa napuniti zamrzivač!

2. Нажалост :( Мада ћу брзо кући па неће бити проблем :)

3. Боље ћурку бре! :) Ем укуснија, ем већа :)

4. Tačno, a i nisu tako brze ptice, lako ih je stići... :)

5. НатНат мрзим те! Како је само печена, мало реш, душу дало за виљушку! :)

6. Staklena, oko moje, napravi li onaj kremić?

7. Ja nisam rekao da bih je nahranio, ja bih pojeo burek, i patku poslije toga... Da ne dođe do neke zabune... Pokušavao sam da budem vegetarijanac, ali ne može, još uvijek... Mnogo sam gladan sada... Pojeo bih pile, neko manje, sa salatom i malo krompirića, a valjala bi i supica neka, i još neke sarme da se nađe, i nekog sira, u stvari nekoliko vrsta sira bi moglo... Joj i cicvara mi se jede sada, a mogla bi i neka baklava ili hurmašice poslije jela, za dezert... kako sam gladan, uf...

8. Nisam još uvek, tek juče sam stigla kući, a danas pravim tortu. Bivša cimerka se udala. Biće sličica kad bude gotova. Mislim torta. :)

9. Dub, mrzim te zbog cicvare! Ja je jedem jednom godišnje, i to ne svake godine. :(

10. Mrzi ti mene koliko hoćeš, ali ti imaš materijala i da tortu praviš, a ja u kuhinji imam 27g brašna, soli, ulje i bosiljak i origano, pa ti vidi šta's od toga može napraviti... I još uvijek sam gladan!!!

11. сад сам огладнео , идем да испржим туце јаја и попијем литар млека...

12. Meni ste ubili apetit, ne volim pomfrit... :) Hvala vam! I moja vaga vam je zahvalna!

13. E, ovo prvi put čujem da neko ne voli pomfrit!

14. Meni je nejasno kako ga vi volite. :) Samo se oseća ulje ono grozno, krompira nigde. Čak ne jedem ni onaj iz Meka, za koji bi mnogi dušu prodali.

15. NE JEDEM U MEKU!!! JA, KAO GURMAN, SMATRAM DA JE TO TAMO SILOVANJE ŽELUDCA...
    I JA, KAO STUDENT, SMATRAM DA JE TO TAMO SILOVANJE NOVČANIKA...

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.