Ко последњи победник (106)

1. vozdra raja, des nat

2. Nato, gotova je torta. :)

3. Daj da oližem ono što se vrti, sa miksera...

4. Tu ste znači svi, samo se vešto krijete, ćao svima :))
    Kakvu tortu si pravila, jel onu plazmu sa fondanom?

5. dub ja cu vanglicu ili serpu sa zutim filom :)

6. Može pajko, ipak si ti veći, ali ja sam u razvoju, ja ću da mlacnem i tortu :))

7. Oprani i sudovi, nema ništa vama iz'elicama. :)
    Jeste, i simpatična je skroz.. :) Sad ću da vam okačim sličicu.

8. nemoj da sklanjas svecice :)

9. oho ja ne videh da ima nekog ovde... pa se smaram na temi tinejdžeri...
    ćaooo svima...
    a nekima malo više ;)

10. Neko se širi, a neko trpa Marbo Clipsy Hot Dog u sendvič bez mesa, da osjeti miris mesa...

11. kakva ti to torta mislim oblik sta je veridba,skromna svadba ili si vukovac?

12. A da, ne jede se ovo sa strane! :) Super je! :))

13. Slatka je, baš. Jel to za neku posebnu priliku ili ćeš da nam pokažeš i presek?

14. Pajko, nema svećica. To je za moju školsku i njenog muža, u nedelju su se venčali, ali nisam mogla da odem tad, pa naknadno. :)

15. Cvetići su od šećera, drndala sam se 2 sata dok sam ih sve napravila i polepila.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.