Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Sređeno kolega, sređeno. Sad mož da se ženiš (ako znaš kafu skuvati, jer ove žene mnogo zahtevne postale zadnjih godina) :)
Nato, a kako se to oblači, leba ti, kad je samo sa prednje strane otvoreno? :)
Pa s donje strane, gore su otvorene ;)
ЈА АРЧИМ
a ja sijaličim
A ima i od dole neki prorez? Eeee, to već daje sasvim novi pogled na čitavu problematiku. :))
Ја арчим пунолетне цаве !
E svaka ti čast Myth! :)
Šalabajzer +1 poen za iskrenost. :)
Hahahaha to mi liči na one sportske plastične boce za vodu. :D
A ovi su za pravu ciču zimu
http://static01.dernek.ba/blogslikevelike/2297030-121234.jpg
Ноофенс, ал овде је смор.
Одо да читам дефке
Oni koji imaju kafanu nisu loši, po ceo dan su tamo, a možeš i da popiješ koliko hoćeš! Tačnije, do razvoda. Piće kao akontacija za alimentaciju. :)))
Auuu, ovaj "zimski" model kao žensko da nosi. O_o
Глупо је ово кад јебеш а риба "заљубљена" у тебе ..... не могу да се ослободим лепо .... све се снебивам, ко пичка нека ..... АААААААААААААА
Dobila si plus, zaboravih smajli ubaciti, jebiga ;)
ДЕС ЛАКИ !
Laki PVT
L@ki, o čemu ti to? Uputi nas.
Ja ne mogu 'vako raditi...Ovaj jebe, među svim ovim čednim damama, a dame s druge strane traže nekoga snažnog jako da bude ono što izigrava Džanki sve vreme. A madafaka sit čojek nikako da se očešlja da bi mog'o da oženi Staklenu. A Staklena mi malo sumnjiva i lomljiva, pa se pazi madafaka prve bračne noći, ako je bude, a daće Bog biće. :)
Ajd sad u zdravlje, odoh na igre. Lepi ste mi, samo malo ludi. :)