Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ćuti, prošlo leto sam presedela uz lap top i igre. :)
Umesto tako da bude zimi, ljudi nešto ovde ne vole leto... :)
Ja ga nisam volela jer je u domu bilo +100 stepeni! A komaraca više nego Kineza!
Ako si bila u još Studenjaku, onda shvatam tu vrstu izazova! Ja sam tamo naučila da nespavam noću. :)
Studenjak, nego šta! Prozor sobe gledao na one fontane, pa kad se iskupe noću...nikad zaspati! A preko dana majstori menjali prozore, čukaju od rane zore...uf!
Posljednji pokušaj prije spavanja....ZADNJIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Hahaha I prizor aluminijumskih folija na prozorima, ne znam samo šta su pokušavali sa njima. Ko nije uginuo tamo, uvek će imati šta da priča... :)
E jebiga sad...
Е Шалабајзеру, ти из Шипова, а?
Šalabe, ko poslednji, magarac, pa ti vidi. :)
lololo ćao ljudiiiiiii
ееееее
Nema veze, magarac, konj, vo, pacov, samo da jednom pobijedim!
REMEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!! :)
Срамота...никако да добијем насловну
PRAVDA ZA DŽANKIJA!
STAKLENAAAAAAAAAAAAAA!!!! :)
Džanki ne seri i sam znaš da naslovna podleže cenzuri. I za promenu napiši neku definiciju koja se razlikuje od drugih, meni sve tvoje iste, čoveče, tačno znam koja je tvoja i za svaku imam utisak da si je već napisao.
Шта сам реко Ременски ?
Predlažem da organizujemo miting podrške na ovoj temi! :)))
ПРАВДА ЗА НАСЛОВНУ! Ако Џанки није на насловној био, цео концепт сајта пада у воду.