Najprodavanije igrice
  • Đoto

Pa ne, o tome ti i pričam oni su na prvo mesto sa preko 500 miliona prodatih primeraka metnuli Mario franšizu generalno sa svime (običan mario, super mario, mario party, mario kart...)

a onda su na drugo mesto metnuli samo Super Mario....

EDIT: a jeboga, jednog samo Maria sam za života igrao, i to kod rodbine neke u Kruševcu pre 15+ godina, da l je bio mario 3 ili ne nemam pojma. A jedina mario igrica koja mi se igrala u životu uz to je ovaj Super Mario Odyssey, ali nemam SЊIČ nit imam trenutno para za isti...

• kandidar

Gospodine Triforcr, da li Vi mozete da mi objasnite koje su to igre u Mario fransizi ako u njoj nije Super Mario serija?

• Earthworm Jim

Mario kart, party i to

• Đoto

Kako stoji tamo

Mario franšiza: mario, super mario, mario party, mario kart prodala je preko 500 hiljada miliona primeraka i na prvom je mestu

Super Mario, koja se pominje u gornjoj, takođe se gleda i kao zasebna franšiza i ona je sama prodala oko 220 hiljada miliona primeraka

isto su uradili i sa Mario Party, Mario Kart itd itd

Nadam se da je sad napokon jasno.

• b

ovo 500 hiljada miliona je neka metafora za ogroman broj ili bas specificno ciljas na ovaj broj?

• Đoto

Na baš veliki broj, ali preko 2 miliona što je ono kao top

ako ćemo baš tačan broj evo za Mario igrice

557.323 million

• kandidar

Koje su to onda Mario igrice?

• PA

Kandidar Mario igrice se dele na glavnu franšizu i spinoff titlove tako da u glavnoj franšizi imaš sve od Super Marija do Super Mario Odissey najnovije na sviču, a spinoff su ti Mario Party, Mario Kart, Mario Tenis, Mario Kurac, Mario Palac etc.

• Turk

Čudi me da na spisku nema CoD i Diablo...