Nije teško, video si. Mada moram priznati da te kaki kocka, što ti je odličan preduslov da razbiješ bilo koga. :) Samo vežbanje.. Javi kad budeš hteo ponovo da se sigramo.
Jebem mu mater, imao sam jaku partiju sa jednim turčinom a on me nazvao žutokljuncem na njegovom jeziku (saznao sam kada sam ukucao u googl prevodilcu). Malo mi hvalilo da ga pobedim a on pokrio svoj deo table. Odličan igrač ali pogan jezik ima.
Može lutko, nisam se registrovao na king, nešto mi ne da, al na onom drugom jesam. Ne kontam pravila ovog backgamona, drugačija su nego kod tavle. Mogu li ja odigrati preko svog žetona ili ne?
Nekad me pusti a nekada ne
Kakva partija...Staklena umalo da izgubi od same sebe :) Kad mi dodje burazer,ce da izvadim letvu i da vezbam.
Nije teško, video si. Mada moram priznati da te kaki kocka, što ti je odličan preduslov da razbiješ bilo koga. :) Samo vežbanje.. Javi kad budeš hteo ponovo da se sigramo.
Veceras,ako budes raspolozena.Igra je odlicna,tako da cu da se bacim na izucavanje iste.
http://tavla.ba/
A đe vi to igrate?
Nisam igro tavle od onomad kad sam one Dalmatince obrtno na buljuke.
Jezivi i ja smo danas igrali na www.king.com
Možeš se i ti registrovati ako želiš, pa da vidimo čija nana crnu vunu prede. :)
ajte, da naučim i taj bekgemon, kak se već zove....
Jebem mu mater, imao sam jaku partiju sa jednim turčinom a on me nazvao žutokljuncem na njegovom jeziku (saznao sam kada sam ukucao u googl prevodilcu). Malo mi hvalilo da ga pobedim a on pokrio svoj deo table. Odličan igrač ali pogan jezik ima.
Vuče, koji je? Da ga preslišam malo... :)
Skočimišu, jesi li se registrovao? Hoćemo li igrati?
Može lutko, nisam se registrovao na king, nešto mi ne da, al na onom drugom jesam. Ne kontam pravila ovog backgamona, drugačija su nego kod tavle. Mogu li ja odigrati preko svog žetona ili ne?
:/
Ajd ti ga drzi a ja cu da ga bijem. :)
Možeš, ako te ne blokira moj žeton. Ne znam što neće na Kingu, dosta je lakše za snalaženje..
Vuče, samo mi pokaži njegovu ružnu njušku, naoštrila sam se da mu kosti lomim! :)
Nešto mi nije jasno. Kada pobedim, onaj koji je izgubio dobije 3 dragulja. Kako?
To je zato što je premium member, i dobija 2-3 puta više od nas ostalih smrtnika. :) Ja sa takvima ne igram iz principa. :)
Da li je neko za backgammon? Krenulo me nesto. :)