Fotografije vukajlijaša kad su bili mali

1. А ВИЂУ ОНЕ ДВОЈИЦЕ У СРЕДЊЕМ РЕДУ ЛЕВО! АХАХАХАХАХАХАХ

2. Cokuliću, odakle ti ovolika kosa sa samo 2,3 dana? :)) Ja se rodila ćelava :)

3. 2-3 дана по рођењу или 2-3 дана кад сам изашао из болнице :)
    кева тако каже :)

4. А ВИЂУ ОНЕ ДВОЈИЦЕ У СРЕДЊЕМ РЕДУ ЛЕВО! АХАХАХАХАХАХАХ

Овог лево су звали Милош пацов, овај десно Аца је исто имао неки уврнут надимак, да ме убијеш не могу да се сетим. А овај испод Милоша Пацова сад робија због дроге. Весело. Овог до њега стално убацујем у дефиниције. На ову с цвиџама, горњи ред пета слева су сви бацали од петог до осмог разреда, она била с неким наркоманом од 20 година. Дружила се са мном док нисам достигао сексуалну зрелост.

5. i ja se rodila ka' kosijaner. i to sam imala crnu kosu. posle je pobelela :D

6. i ja se rodila ka' kosijaner. i to sam imala crnu kosu. posle je pobelela :D

Исти случај :) до не знам ни ја 3-4 године имао дугу плаву косу у локницама :)
    И нико ми није вјеровао да сам мушко. Напале ми мајку тетке, што лаже да сам мушко кад сам женско :) и ја ко велики џек испишам се посред собе :)

7. http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/24599_1398442210515_1516050454_30985769_2152869_n.jpg
    drugi red. treća s leva.
    kacmo kod, da prostite, grupnih fotografija.
    al' se ne vidi baš nešto.

8. Meni su sa godinu dana probušili uši da bi se videlo da sam devojčica, jer su svi govorili 'Jao, što je sladak dečak!' :))

9. drugi red. treća s leva.

Мислиш здесна?

10. Мислиш здесна?

?

11. Овог до њега стално убацујем у дефиниције.

Ja vidim znam odnekle coveka!

12. Мулуце ти си ова скроз лево ?
    Црвена мајица и цвике ?

13. ја сам ова главна, са дневником, офкорс

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.