Fotografije vukajlijaša kad su bili mali

1. Ova mi je jedina sačuvana u kompu. Obožaaaavala sam da idem da se slikam, vidi se.
    http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/59105_156497857696374_6639136_n.jpg

2. Neeeeee! Prokletstvo poslednjeg posta! AAAA!
    Jaoooooo, sladak si bijo..... :3 A ovaj mladež š'o mi je na sred vrata sada mi je tačno ispod vilice. o.O

3. godinu dana, sad imam jednog gremlina od dve godine (ženskog) koji isto tako izgleda :)

4. ja nikad nisam bila mala:(

5. A nije gremlin, baš je slatka ako je kao na ovoj slici što si ti! :3 Ja sam mrzela da se slikam skoro više nego igre prodavnice i Barbika. lololo

6. Mnogo ste fini bili, proružnjali ste se s godinama. :D Ja imam fotografiju kad sam bio mršav. Ne mogu je gledati, dibidus me nostalgija uhfati lolo

7. Pola vukajlijaša može ovde okačiti sliku od prošlog leta...

8. Vidro, ako te teši - sa šest meseci sam imao 12 kila. Prohodao sa devet ipo :)

9. Mnogo ste fini, proružnjali ste se s godinama. :D Ja imam fotografiju kad sam bio mršav. Ne mogu je gledati, dibidus me nostalgija uhfati lolo

JA NIKAD NISAM BILA MRŠAVA OPAAAAAAAAA!

10. JA NIKAD NISAM BILA MRŠAVA OPAAAAAAAAA!

Ја никад нисам био ружан! Опаааа!

11. Enemi, ja imala svetlu kosu! Sad ako i ovde bude poslednji post... :D

Ја никад нисам био ружан! Опаааа!

Molim vas da banujete ovu apolončinu, nači svuda me prati i nabija mi na nos to što je on krenuo da vežba (i to ipak dobro, mamu mu jebem), a se nisam mrdnula od podizanja kantice eurokrema. MURŠ! :P

EDIT: JOŠ JEDAN MURŠ!

12. Сморка, ти се ни мало ниси променила. :Д

13. Сморка, ти се ни мало ниси променила. :Д

Samo joj gl000va porasla. :D

14. Сморка, после факса сврати код мене у крај, има да те терам да трчиш ко Роки и боксаш мртву говедину. лололо

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.