Smiješne slike (Pravila su u prvom postu!)

1. који и чему колифилде? мисим вероватно нешто надам се да тролујеш ил тако нешто.

2. ima sterpo s tomslikom nazvan po meni i defki xD

3. Cekaj , covek poginuo- tebi je to smesno?

4. brate zamišljam scenu njega kako dribla loptu i kamion ga zakucava u leđa, nekako je i smešno i tužno

5. Cekaj , covek poginuo- tebi je to smesno?

Da, ima nečeg komičnog u takvoj smrti.

6. logo vukajlije na sliku na kojoj već postoji naziv sajta s kog je skinuta?
    citiraću žajka: "......."

7. Vidro, ja sam stavila sliku tamo i napravila, a automatski se dodaje naziv sajta.

edit http://whatdoumeme.com/meme/hyug55

8. koji kurac, ovo je za temu koji kurac tema, ako ima takva uopšte, ako ne valjalo bi otvoriti

9. Хахахахах како волим кад се неко квалитетно попиша по онаквим патетичним срањима.

Позната ми, али не знам одакле. Ај нек ми неко каже.

Допуна: Сконтали на чету.

10. Позната ми, али не знам одакле. Ај нек ми неко каже.

Допуна: Сконтали на чету.

Ај нек неко напише овде, занима мене.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.