Smiješne slike (Pravila su u prvom postu!)

1. Smith, who dreams of playing in the National Wheelchair Basketball Association when he grows up, noted, “He was supposed to be playing in a wheelchair too so it would be fair. I bet we would have won that way since we are use to playing like that. He told us ‘Why use a chair when I can use my legs?' Our coach asked officials why he wasn’t playing fair but they said that’s how it was.”

HAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAH

2. hahahahhaha kanje ubio vilcher

3. хахаха ма нека спдња нема шансе хахахаха

4. тј. јесте пише доле у коментарима ал је до јаја хаха

5. To je neka od varijacija na temu Njuza, Oniona itd.

6. Ja ukapiro da je sprdnja pole ovog umro sam haha

After a tomahawk slam dunk that sent the basketball into seventh grader’s Peter Hill’s face, Kanye began yelling at the kid. “How do you like that? How do you like that? Sit before the great and powerful Yeezus.”

7. ААХАХАХАХАХА ЗАМИШЉАМ ГА КАКО КУЦА ПРЕКО НЕКЕ ЈАДНЕ ДЕЦЕ И ОНДА ИМ СЕ КУРЧИ ОНАКО ЦРНАЧКИ У ФАЦУ ИМ СЕ УНОСИ ААААААХАХА

8. hahahahahaahahahha brate svaka čast onom što napisao tu vest, ojebao je čovek...oplako sam više puta na vest

9. boleo me je trbuh zbog toga

10. hahaha ja zamisljam dzankija kako se ceri na ovo hahahaha

11. hahaah brate pijem cedevitu i smejem se reci hahaah

12. i jedem galeb chokoladu

13. hahahaha odlična šprdnja

14. i slusham neki radio

15. HAHAHAH ja smejem se hahahaha

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.