Ko poslednji pobednik (107)

1. Какви резултати, Данк? :)

Шалабајзеру, нема ништа паметно. Имаш ли се ти нечим похвалити? :)

2. Ja sam malo bolestan, ako je to za pohvalu.

3. Па теста за трудноћу, Милка лололо

Ма, бре, онога што си полагала јуче, прекјуче...

4. I kod mene ništa pametno, a posebno ništa za pohvaliti. Mamuran sam čitav dan, nikako da me prođe, sutra pos'o...sve u svemu vezebez....

5. Знала сам да ћу се покајати што сам приупитала. :))
    Није било потребе за тестом, хвала на питању. А што се испита тиче, тај део сам положила! :)

Елек, оздрави брзо!

6. Dobio lik sedmicu na lotou i dolazi kući.
    -Ženo pakuj se!
    -A gde idemo?
    -Ja nigde.

7. danas nešto svi smoreni!

8. Шаб, мање вина, мање вина! :))

9. Jebiga mila, sinoć nisam tako razmišlj'o :)
    Jes' energijo, baš svi smoreni, a i meni je ova nedjelja najmrži dan u sedmici...

10. Ja sam otkačio još jedan semestar u petak. Sad mogu da se ubijem mirne duše.

11. Да ли си уопште синоћ размишљао? :))
    Ма нека си, надам се да си и по киле за ме стукао!

12. meni ova konkretna, taka neka energija valda

13. I vama? Uh, dobro je... A pitala sam se da li sam normalna. Više nego obično. :)

14. Nedelja je loša jer posle nje dolazi ponedeljak.

15. ama taka je energija, ja kad vam kazem :)

16. Да ли си уопште синоћ размишљао? :))

Vjeruj da nisam....Skoro dobih poruku od neke cure i piše : " a što si ponosan na mene? :) ". A ja blage veze nemam kad sam uopšte i komunicirao sa njom. I sad nemam pojma šta da odgovorim, kako god da napišem provaliće da se ne sjećam...Debil pa et...

17. Pa počni ono u fazonu ko si ti.

18. Šalabe mene će biti sramota ako saznam da sam poreklom Bosanac. A molim Boga da nisam Crnogorac...

19. ima da padam ovako povremeno ko energija i da pobijedim

energijo, u kojoj tvojoj definiciji ima ono ''al što kurac pušim''? ajd mi daj link? ćedo da je poomiljenim i nisam imao baš puno vremena

hvala

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.