Ko poslednji pobednik (107)

1. Ma pokvarena mi kartica, a imam bonova, mora da opravim to ovih dana, do tada se samoposlužujem po obližnjim kontejnerima, borim se za teritorij... Dobri su ljudi, pa okače stari hljeb o ivicu na kontejneru, a nekad se naleti i na neki okrajak bureka i malo jogurta, ma preživljava se, ne žalim se....1

2. Au, Dube, zaglibilo se gadno...
    Povući ću ja par veza po gradu da ti kače još ponešto... Gre'ota... :))

Džanki, meni Myth kum... Kako ne znaš! Ja venčala njega i FMN! Igrala celu noć na astalu! :)

3. Hvala, jacka, ali bolje nemoj, onda će konkurencija da htjeti da me bije, kad vidi da dobijam bolje otpatke, preko veze, izbaciće me iz klošarskog sindikata, i tek onda sam najebao... U Budisavu će me deportovati...

4. dobro veče

ja sam tu, kao i uvijek samo čekam da se pojavi neko zanimljiv

5. Aahahahahahahahahahahahahaaaaa
    Dobro, ja sam samo htela da pomognem! :) A to za Budisavu, ne znam šta bih ti rekla... Nisam bila pa nisam videla.:)

Dobro veče, buri! I da ti kažem nešto, mnogo mi se sviđa ovaj Dub, ni od čega napravi sprdnji i zajebanciju! :)

6. Миловановићка !

7. Goooooooooooooggggoooooooooooooooooooooooooo! :)))))))))

8. VanGoogooogoogoogoole!

9. i vi se ovdje malo pojavite pa malo pobjegnete...

10. Pa hvala jacka, pošalji koju kiflu na PVT, sa susamom, ako već mogu da biram, a može i pašteta neka, ona domska, što se slučajno zaturila u ćošek frižidera, pa je svi ćulaju, jer joj rok prošao...

11. buri, ja kad sam tu - tu sam... Kad me nema nema me. Ne snajperišem ko neki... :)

12. buri ima me na 3 teme, na jednoj malo previše, sav sam :S

13. Masteru, jes ti neki novi ili si nečija reinkarnacija?

jacka jel to nešto na moj račun

14. Son of mine, I madafaka sit am!

15. Sad idem na vješalicu...

16. buri, to ja nešto onako... Uopšte... :))

17. Nemoj da se besiš Dube, za sve postoji rešenje!!! Još si mlad!!!

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.