Ko poslednji pobednik (107)

1. okej, ali tek sledeće nedelje :)

2. Da, snimaj obavezno, a sutra navijam na slepo :)))
    Odoh na spavanje, veštice i vampiri laku noć vam želim :)))

3. lepo spavaj kevo :)

4. i šta svi otišli... e jebi ga

5. jacka, ja bila, videla i POBEDILA :P

6. hahahha, nemo da se flaišeš... bili smo, vidjeli kako si pobijedila i otišli :DDD

7. Ma to si ti potplatila nekog! :))))

8. Ушо сам у 250 !

9. nisam potplatila, jos su mi i duzni, ha!:)))
    castila sam i pivo, bilo bi i za tebe kad bi bila dobrana :))

10. дЕБЕЛА ДЕВОЈКААА

11. A dobra sam sad... Beše mi žao onomad... :(

Ne pijem pivo, al' mnogo volim čokoladu! :) :trep, trep:

12. http://www.rosehr.info/praline-suessigkeiten-angebote/Aufnahme%20Thresen%2026012008.jpg

evo, srce,belgijska, pa me isteruj posle iz avliju ako ti neje zal, a ja ciem da se utepam ko siroce, o tugo golema!

13. :пала у несвест због слике:

14. АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

15. MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
    Neću te više nikada terati!!! Sad te volem najviše!!!
    MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM :))

16. ruckajte, ruckajte...

17. jacka: MWA, mir mir mir :)))
    Hipnos, mljac (e ne videh ti pvt, tek sad odgovorih)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.