Ko poslednji pobednik (107)

1. jbt, kad sam ja rekao da sam pročitao oko 80% tvojih definicija i kad uđem na vukajliju odem prvo da vidim jeste li ti i javio nešto napisali...

EDIT: a i reklama čuda čini

2. ju, sad mi neprijatno :))

3. haha, buri, slicno razmisljamo:)))

4. Hahahaha, pa vi i definiciju imate! E stvarno znate znanje. :)

5. preduhitri me sa linkom

6. i nismo mi definisali, nego uvideli ljudi novi pravac u umetnosti; doduse, Dzimi je vazda reklamirao velicinu; meni ne bi bio neki plus da kazem dimam 5 kila picke, pa sam morala bolje da se snalazim, tipa picka brojac nema, u nju trista ona ista i tako to :))

7. nie to definicija, to je skripta na fakultetima za marketing

8. HAHAHAHAHAHA

posle mukotrpnog trazenja pravog,

Pronašla sam se!!! :))

9. -Daj pičke!
    -Koliko ćete kila?

10. HAHAHAHAHAHA
    posle mukotrpnog trazenja pravog,

Pronašla sam se!!! :))

ma sve smo se...pronasle, necas' izuzecima:))

11. Hm, sad mi pade na pamet.. gde je tačno akcenat kod ovog "pravog", i da li si možda na to aludirala? :))

12. realno staklena ti si pronašla PRAVOG samo nećeš da sebi priznaš

13. ahahahahahahahaaaa, mislis kao Marica jedina imala srece u zivotu?:))) Jok bre, mislila sam na Mr Pravog, ali dobra je fora:)

14. ....................................................................................................................................................................................................................................................................

15. Malo se igramo sa akcentima, kad nam je tako bogat jezik. Može nam se. :))
    Buri, jesam li? :)

16. Ahaj, ima žena i ovde, gdje ste žene, stig'o Petar Grašo...

17. sad ne znam, zbunište me s tim akcentima...

al' mislim da jesi :D

18. Ne videh ja tu junačinu, Buri! A ovaj bi opet nešto da jede...

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.