Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Jep.
Ке паса?
ćao ćao :)
Ma koga to vide moje lepe oči? :))
Što si bio banovan?
ma kao neki spem foruma na 24h...
a baš ne znam gde sam to spemovao?
ali nema veze...
šta ti radiš?
АХАХАХАХХАХАХАХАХА
Pijuckam čaj, odmaram mozak. Standardna večernja varijanta. :)
briga te...
ja učio ceo dan :(
i tek ima da učim, 70 strana za vikend :(((
Ma i ja sam došla iz čitaonice pre pola sata... Čuj njega, 70 strana za vikend..ja to moram preći za dan. :D
da ali ja idem u drugi srednje...
Awwwww :)) Ja sam matora..
Боже, ал време лети. Био сам други средње пре скоро деценију.
Бејбе бејбе бејбе ти ниси туууууууууу
nisi staklena, nisi...
Kojote baš si u pravu...
i ja imam isti utisak...
Jesam, jesam.. već i bore imam! :D
ne verujem ti :)
Хвала ти, дај само немој да заборавиш да бациш неки кул споменик изнад раке у коју си ме закопао.
Tu sam. Šta radite? O čemu baljezgamo?
Анђели нас зову да им скинемо КРИЛАААААА
de s' tantan...
o starenju.... uglavnom... valjda...