Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ma gotovo je, idem... Na onu bijelu viješalicu, ako skrpim dovoljno para...
Kuku, pa de na belu?!?! Da nam se smeje svet!!!
Ajoj, Dube, ako je vešalica ona dimnjena vodi i mene!
Ako nije, opet me vodi jer cenim da sam kriva što ideš, pa da se solidarišem! :)
Eeee, šta napravih... :)
kako mi baguje msn...
znao sam ja da ti to samo onako jacka lololo
Skupljam one žute od dinar i dva dinara, što se pojavljuju ni od kuda na podu, ponekad naletim i na petodinarku, 10 dinara je san, a 20 mit...
ja samo bijele skupljam, tj 5 fena...
ja sam momak kakav ne postoji
svi me vole, ne vole me moji.... lolololo
Pa onako, buri... Ne bih ja tebe nika dprozivala! :)
Štaviše, meni je drago što ti sediš u žbunu i čekaš. Kad god nemam s kim da iskuliram, ti iskočiš! :)
E, ja ima fond da osnujem... Žao mi čoveka... :)
:okreće se da vidi jel ima negde sitniša:
Alo, ima li koga?
Šalabajzeru!
taj rad jacka
MOLIM STAKLENA? :)
đe si staklana, sunce ti poljubim, pa nema te ko ni fasade u kuljanima lololololo
+1 zbog caps locka. :))
Pozdrav svima!
HAHAHAHA e nasmeja me ovaj Buri.. :D
Šta ima kod vas, o čemu se palamudi?
što te nije bilo? učilo se ili se provodilo?
Auuu још увек се бакћете око плусева
Jašta nego ima... :)
Odmarala se glava, Buri. :) Jesam li propustila štogod bitno?