Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
a ja sam vazda umela
Reklamiraš se ko Energijina pička i Džimijev kurac :))
jbt, kad sam ja rekao da sam pročitao oko 80% tvojih definicija i kad uđem na vukajliju odem prvo da vidim jeste li ti i javio nešto napisali...
EDIT: a i reklama čuda čini
Haha što jes jes.
ju, sad mi neprijatno :))
haha, buri, slicno razmisljamo:)))
Hahahaha, pa vi i definiciju imate! E stvarno znate znanje. :)
preduhitri me sa linkom
i nismo mi definisali, nego uvideli ljudi novi pravac u umetnosti; doduse, Dzimi je vazda reklamirao velicinu; meni ne bi bio neki plus da kazem dimam 5 kila picke, pa sam morala bolje da se snalazim, tipa picka brojac nema, u nju trista ona ista i tako to :))
nie to definicija, to je skripta na fakultetima za marketing
HAHAHAHAHAHA
Pronašla sam se!!! :))
-Daj pičke!
-Koliko ćete kila?
posle mukotrpnog trazenja pravog,
Pronašla sam se!!! :))
ma sve smo se...pronasle, necas' izuzecima:))
Hm, sad mi pade na pamet.. gde je tačno akcenat kod ovog "pravog", i da li si možda na to aludirala? :))
realno staklena ti si pronašla PRAVOG samo nećeš da sebi priznaš
ahahahahahahahaaaa, mislis kao Marica jedina imala srece u zivotu?:))) Jok bre, mislila sam na Mr Pravog, ali dobra je fora:)
....................................................................................................................................................................................................................................................................
Malo se igramo sa akcentima, kad nam je tako bogat jezik. Može nam se. :))
Buri, jesam li? :)
Ahaj, ima žena i ovde, gdje ste žene, stig'o Petar Grašo...
sad ne znam, zbunište me s tim akcentima...
al' mislim da jesi :D
Ne videh ja tu junačinu, Buri! A ovaj bi opet nešto da jede...