Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Kakav je osećaj ljubiti se sa devojkom koja ima previše karmina?
Kako da jedem palačinku sa previše marmelade... jedino što kod palačinki marmelade nikad dosta...
A kakav je osjećaj poljubiti se sa djevojkom?
O, bre Čedo, mora li sve da se završi sa slatkišima?
Gladna sam :)))
natonato, pa nije slatkiš :)) i ko ti je kriv, što pitaš, znaš da ja sve na hranu okrenem...
šalabe, pa zar te ta što ti stalno visi nad glavom nije naučila ;))
Idem kući da ručam sad.
Čuj?! Pa ne smije se ništa prije braka, no no...
Ajde, prijatno ti, ja sam jeo u mezni, bečka kao slonovo uvo i kiseli kupus :))
Mene čekaju paprike punjene sirom, pečene u rerni. Mljac. To mi je omiljeno!
Paprika kakva god da je, ne može da ne valja, još sa sirom, uhuhu...
Joj, šalabe ajzere, pa to je baš lijepo :DDD
О
П
Пропало
шта
Вукајлија !
знам...
идем да дефинишем...
долазим за 5 минута...
tu sam...
Hello.
des Pekky