Ko poslednji pobednik (107)

1. никад није био на овој теми крене да се дере да је победник, ај дечко мало се научи понашању.

Ti baš imaš ozbiljnih problema, ako živiš u okolini Šapca, PM me da ti dam broj jednog dobrog psihijatra...
    EDIT:
    Opet sam zaboravio...
    POBEDNIK!!!

2. Ајде у ћошак, сви :)

3. Џанки, ја га никад видео нисам а био сам на задњиџ 6 тема ових, нит је смајли ставио нит ишта, ово је неки компексаш тешки и крено овде да намеће, знам их, а ти би могао да посетиш дотичног психијатра, мало да средиш комплексе пре него што кренеш да паламудиш неком.

4. Мени кажеш ?

5. Не, овом Павлету који ту паламуди, нема шансе да би теби рекао то, ти баш имаш права да се курчиш толико.

6. @Nikola96
    Sinak, tema se zove ''Ko poslednji pobednik''...
    A ti imaš ozbiljan posesivni kompleks...

Џанки, ја га никад видео нисам а био сам на задњиџ 6 тема ових

I na nijednoj nisi bio pobednik pa se sad iživljavaš na meni...
    Ajde idi da spavaš, mislim da te vaspitačica zove...

7. Сад ће неки есеј од овог Павла да искочи или ће да ме пријави да вређам, већ знам.

8. Mnogo si pametan za nekog ko ima šest godina...

9. Павле синак кева те зове кући да ручаш вечеру, победио сам у једној, а то што се ти дереш ''ЈА САМ ПОБЕДНИК'' док ми остали овде водимо нормалан разговор, је баш озбиљно сметање које смо покушали пар пута да игноришемо али ти једноставно не заклапаш док те неко не примети, ја ником не набијам комплексе, нити сам нити ћу, а баш и немам неке комплексе.

10. АХАХАХАХАХХААХАХАХХААХАХАХ

11. Slušaj, registrovao sam se mnogo pre tebe, a pre toga sam još dugo vremena samo posmatrao sajt...
    Nisam neiživljen ko ti da za mesec dana promenim 10 nadimaka, i napišem 50 loših definicija...
    Ja sam shvatio da mi pisanje definicija ne ide i ne spamujem ovaj sajt, dok ti ima izgleda još da sazriš dok shvatiš da su ti definicije sranje i da ih niko ne čita...

Sve rađa, sve se plaća

Kada dobijete petoro dece, a onda trebate da platite komletnu opremu za svako dete, a nijedno neće isto i jeftino. Kada budu tinejdžeri onda ćete zažaliti što ih ima toliko.

Toliko...

12. Па ја макар покушавам док ти само гледаш, ја ћу макар постати добар аутор, ти нећеш скоро.

13. Pavle, aj stvarno sad, mislim da si omašio temu, vreme, mesto, način komunikacije...
    Razvedri se :)))

14. Da, da...
    Nije ti ovo logički zadatak, pa da metodom neuspešnih pokušaja rešiš...
    I da...
    POBEDNIK!

15. Ја само не контам што је он то све примио к срцу, ја све зајебанција и то а он све озбиљно, пих, никад нисам био озбиљан одкад сам добио напушавање на чету.

16. Sve je ok...
    Nećeš videti dok ne progledaš...
    Idi u crkvu, pomoli se!
    Očisti se!
    Samo post i molitva!
    Post će biti tvoj štit, a molitva tvoj mač!

17. Post, kao ispost a ne post na forumu...
    I da...
    POBEDNIK!!

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.