Ko poslednji pobednik (107)

1. Ja volim sa makom. Sa puuuno maka. Moj ortak kupi deci štrudlu s makom kad ih pokupi iz obdaništa pa klinci zakuntaju dok keva ne stigne s posla, smlaćeni skroz :)

2. Pare na sunce, i evo me, rastrčala sam se po kuhinji! :)

3. Volim i ja sa makom, ali samo ako nisam na javnom mestu, bez ogledala... Jednom se to desilo, pa kad sam se nasmejala, ljudi u gradskom prevozu su popadali u nesvest od mojih tačkastih zuba. :)

4. SREĆAN MI PRVI VUKAJLIJAŠKI ROĐENDAN! <3

5. Oooo Reme, čestitke! Kad će torta? :D

6. Ja se ponadao da ćeš ti da mi napraviš tortu :) lololo

7. staklena

Pare na sunce, i evo me, rastrčala sam se po kuhinji! :)

* pre 7 minuta

NI KOD BABE NEMA DŽABE!!! :))

8. лолололололо испала стаклена :)

9. Evo obećavam da ti dobijaš najlepše parče. Lolo

10. čestitamo, to je svečani jubilej za naš mali kolektiv reme

OĆEMO ŠTRUDLU OĆEMO ŠTRUDLU...

11. Dakle, pola meni, a druga polovina opet meni. :)

12. Ма наравно стаклена :)

13. Hvala Buri :) Staklena pola tebi, ostalo delimo mi sa ove teme. :) dogovoreno? :)

14. Mwa mwa hwajaaaaa :) sweco mowa Stakwena.

15. Бваво Веме! :) Честитам.

16. Napwawila sam ti još jednu towtu, nisam želela da imaš skwomnu žuwku!
    http://www.1st-birthday-partysupplies.com/wp-content/uploads/2010/10/1stbirthdaycake.jpg
    Biwaj koja ti se wiše swiđa! :)

17. U što mrzim kad tako pričate, ko debili :)))

18. Па добго кево. :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.