Predlog za otvaranje teme Banovani korisnici

1. Svaki put kad pogledam temu umrem od smeha za jtu islicne razloge, uvek pozelim da i ja dodam neki koment :),sta mislite o tome da se ova tema pusti u rad i nama obicnim smrtnicima

2. Taman posla. Pokolj bi nastao.

3. Дал си нормалан ?

Против.

4. Bio bi haos, banuju nekog i onda neko kaže "ha mene si našao da vređaš, eto ti ga sad pa se puši" a onda ovaj otvori dupli nalog čisto da bi dodao "ma kad smo kod pušenja, popušiš mi ga!" i onda krene opšta gungula, i ne bi se znalo ko pije ko plaća...

protiv

5. xexe zasto? pustite ljude da se zajebavaju ovo je cista diskriminacija :)

6. Napravite novu temu gde bi "obični smrtnici" zajebavali Banove... Za ovo palac dole...

7. Пајко, па боље отвори неку засебну фидбек тему, где ћеш да коментаришеш :)
    едит: на играма рецимо.

8. realno bili mi za ili protiv nema nista od ovoga
    a i ovako je mnogo bolje
    protiv

9. Nemam misljenje o ovom predlogu,ali mi je do jaja kad vidim da pojam "JTU" postoji kao razlog banovanja.

10. glupoća i to žešća... ne zbog pokolja, već šata me boli tuki što oni nekoga banuju...
    tema bi služila samo za odbranu banovanih od strane njihovih sapatnika

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.