I ti sad tamo gde poslah gambeta, Hugo, sad si se setio mi kazes. Ajde, ajde...kad vec reko' da sam :)
a i gambi, pffff, negativni komentari za jtu-a i sevasta...bas si razbio klise :)))
Evo ja mislim da je gambi seronja, a svi mi kažu da je u stvari skroz dobar lik, šta više, kažu da je i gotivan. Možda i jeste, ali na sajtu je seronja, eto, da i ja nekoga hejtujem, kad su se svi ostali stisli ko ona stvar u januaru...
CARO ČIME SI SE DROGIRAO :))))
Енергијо, линкуј га онда овде:)
Energijo, može, naravno. Uvek pivo za emo cave :D
I ti sad tamo gde poslah gambeta, Hugo, sad si se setio mi kazes. Ajde, ajde...kad vec reko' da sam :)
a i gambi, pffff, negativni komentari za jtu-a i sevasta...bas si razbio klise :)))
Evo ja mislim da je gambi seronja, a svi mi kažu da je u stvari skroz dobar lik, šta više, kažu da je i gotivan. Možda i jeste, ali na sajtu je seronja, eto, da i ja nekoga hejtujem, kad su se svi ostali stisli ko ona stvar u januaru...
http://vukajlija.com/forum/teme/20972?strana=9#post_1029533
ne dovodim emo cave :)
dva velika crna i banjalucki posle :)
Realno, jedini sam pomenuo Sevasta. :)
Meni su ljudi rekli da je Gmabi smor. :D
Ma Gambeta ne moz da ne volis kad ga upoznas, nikad ne bih rekla da ovako surovo i brutalno baca zastrasujuce hejtove na nevine osobice po sajtu!:)
Enerdži, mojne mi kvariš reputaciju. :)
Јесте, Гамби је права мица:))
Hugo, mojne si s Vidikovca.
Ja mislim da Gambi guta bensedine.
Ali, Gambić, nije sramota što si nam tako fin i sladak. :*
Vidiš, i Hugo se raznežio!
E što se ova energija voli podmetati na svakou temu, pusti da hejtujem gambija...
Slatkiš mali... mwwaa. Gambi <3
SVI VOLE GAMBIJA!
Аааа Гамби...;)))) Сад бих га загрлио!
Sad mu i treba zagrljaj.:)))
JA volim Duba. Gambi je...nedefinisan.