Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Šta kurac? Lajkovao je ove što ih je upozno... katiju, mulucu...
Hejtovao je ceo sajt, i rekao nam da smo pičke i govna... to je cool... :D
Jebem li ti sunce čenejsko, znaš da ja poništavam devetke na faksu :)
Sutra u 6 u Pabu, zakazujem popravni :)
Ахаха, ваљда Зодрон? :)
deder prosvetli me :)
Ја сам Страју замишљала као Црног Гују Другог. :)
А за Џимија сам мислила да је косијанер са косурдачом до дупета. Разочарање, морам признати.
Strajo, ja sam te zamišljala kao mlađanog dečka, neobrijanog, u plavičastoj šulji na na rozikaste i teget pruge, kome je drug prebacio ruku preko ramena. Nisam pogrešila.
nem pojma imao sam trip da imaš neku bangavu polu dugu kosu, ko oni narkići fenseri, nosiš vojničke pantalone i pre izlaska na Vuku duneš džoint, a ti izgledaš normalno
Tačnije Zordon. Jbg, uzbudio sm se dok sam pisao ČD
Želeo bih samo da primetim koliko je važan izbor avatara na nekom sajtu - što se da zaključiti iz ove teme!
Ljudi će, na osnovu avatara, (verovatno nesvesno) stvarati neku sliku o vama, lepiće vam određene etikete i na osnovu toga možete izazvati potpuno različite reakcije zbog stvari koja se čini da je nebitna, a ustvari nije - zbog avatara ;)
Nego da se vratim malo na temu... Ja (kao neko ko ne posećuje vukajliju toliko i ne zna baš puno članova) bih eventualno voleo da upoznam Caru™ zato što mi deluje kao 200% opičen lik, ja otprilike imam takav divljački smisao za humor takođe :)
Ne zamišljam članove, zato imaju avatare, da ne moram da ih zamišljam. Ali mislio sam da je Dankan viši...
hahaha, ženska intuicija :P
reme, mogao si bar jednu pretpostavku da ubodeš :))
Mogao bi da se vrati taj avatar... :)
Ја сам мислио да све ауторке шетају голе. Авај...
Врааати га :) Вратите сви своје препознатљиве аватаре!
Moja imaginacije je ograničena uticajima i stimulansima, tako da sam svakog zamišljao onako kako kontekst trenutne izjave glasi. Recimo ako neko počne da kenja o rasizmu, ja ga onda zamišljam kao hitlera na bini koji peni o prostoru za disanje. Ako neko počne da priča o cveću i miru u svetu ja ga zamišljam sa zvonaricama i dugom kosom kako trči po livadi. I tako ... zanimljivo je biti ja.
Ja (kao neko ko ne posećuje vukajliju toliko i ne zna baš puno članova) bih eventualno voleo da upoznam Caru™ zato što mi deluje kao 200% opičen lik, ja otprilike imam takav divljački smisao za humor takođe :)
čelodlan
ĆILADLAN!
ZIGOTDLAN
Nemam pojma ni koga bih u stvari želeo da upoznajem odavde. Ako mi date nešto za džabe da pojedem i popijem, rado ću reći koju lepu reč za vaše definicije i pretvaraću se da vas pažljivo slušam. I da ne moram da idem daleko da se nalazimo.
OMG ZAŠTO ODBIJATE MOJE DRUŽENJE SA CAROM!?!?!!? ZAŠTO?!?!!?
Razočaro si me CARO, mislio sam da voliš svoje fanove, a ustvari si obični smrtnik. Više ne želim da te upoznam!!1oneeleven
Trebao ja jednom da idem sa Brankom da upoznam Caru. I ne odem.