ЈЕБАЊЕ ТРОИКА

1. loollololololololo

2. al bi jebo ovu plavu kurva glupa

3. И ЈА ИСТО ЦАРО ИСЕКО БИ ЈЕ ОД ЈЕБАЊА

4. KAKO BI TEK MENI PEVALA NA KOŽNOM BOGTEJEBO!

5. КАКО ЈЕ ДОБРААААА

6. TO. TO!! EKSPERIMENTIŠI KATIJA MAJKU MU TI SAMO TREBA DA KAŽEŠ OĆU JA DONOSIM I KERUŠU I KAMERU

7. ЛОЛОЛОЛ ОНА ДУВА.

8. ЈА МОСАД-УЈЕМ ПРОПОНЕНТКИЊЕ АРАФАТКИ!

9. ВЕХБИЈА, БОЉЕ КЕРА НЕКОГ ДОНЕСИ :)

10. GOTOVO, OBMANULA ME VOSPITANJEM NISAM ODMAH SKONTAO DA JE MATERIJAL ZA BRAK
    KAŽI MI ZA KOLIKO SNIMANJA IMAŠ AJVARA

11. ДУГО НИСАМ ЈЕБО ОВДЕ И ЗАТО САДА НЕ СКИДАМ ПИЧКУ СА КАРЕ САТИМА, ДАНИМА, МЕСЕЦИМА!!!!
    ЈА НЕ СКИДАМ!!1

12. ВЕХБИЈА ИМАМ БАР 50 ТЕГЛИ АЈВАРА. ИМАМ КИСЕЛОГ КУПУСА, ЦВЕКЛЕ, ТУРШИЈЕ, ПЕКМЕЗА ОД ШЉИВА, КАЈСИЈА, КОМПОТА РАНИХ, ЏЕМОВА, КИСЕЛЕ ПАПРИКЕ И КРАСТАВАЦА. ОЖЕНИ МЕ ДА СЕ ЈЕБЕМО СВАКИ ДАН ЦЕО ДАН :)

13. JA JEBEM U ZDRAV MOZAK! JA MOZGAM!

14. ХОЋУ ЈА ДА МИ КАЋА КАЖЕ ДА СЕ ЈЕБЕМО СВАКИ ДАН, ЦЕО ДАН!11 :ХЕТЕРО СМАЈЛИ:

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.