Дувачки оркестар

1. ДУВАЧКИ ОРКЕСТАР ВУКАЈЛИЈЕ

2. hehehe....

edit - volim i ja vas

3. Таман сам помислио да се нико неће јавити, кад оно.. :)

4. Evo, javljam se i ja, nemoj misliti da nas nema... ;)

5. Htio sam da upadnem u duvački orkestar, ali zbog nedostatka finansijskih sredstava morao sam da se zadovoljim i sa titulom varioca.
    http://www.hrphotocontest.com/data/gallery1/103180/180255.jpg

6. Ja to ne volim. Čuo sam da kad ljudi uzmu to, rade čudne stvari.

Na internetu ima videa kako ljudi duvaju i blesave se.

7. Dube, najvisa titula je pajdoman, sta li?

8. Хахаха и ја сам вариоц тренутно.. Док не легне плата :) Како сте ми ви?

9. Ohoho, politički nekorektna i nelegalna tema?
    SvidŽa mi se :))

10. <hint>Ne radim ja te ilegalne stvari. :)</hint>

11. Свиџа ми се свиџа, како вози добра слиџа :p
    Шалу на страну, овде су добродошли сви предлоГи о састанку дувачког оркестра, о таловима, блеји и тако тим стварчицама које долазе уз то :)

12. Ja to ne volim. Čuo sam da kad ljudi uzmu to, rade čudne stvari.

Na internetu ima videa kako ljudi duvaju i blesave se.

Хехехехе ти си гледао салвиа трипове сигурно :) То кад доватим нећу престајати! :Д

13. Ако има неког у пределу Трошарине, а да га занимају талови и дружење, у фазону блајнд дејта, слободно нека се јави. Звучим као поруке на ТВ Палма око поноћи, јел да? :)

14. Звучим као поруке на ТВ Палма око поноћи, јел да?

Мало то, мало к'о поруке са фарме ал' добро :P Ја сам на Новом Београду, тачније Бежанијска коса. Можемо и овако један дан, кад отопли, неки Калиш нешто..

15. Ајде да се дрогирамо, да се очи цакле!

16. Лако је теби, ја немам очи још од 44-те.

17. Ja samo skank cepam ovih dana, imam lika iz Pazove. Mnogo pouzdan lik. :)
    Vejderka ume da koristi, haha,

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.