Дувачки оркестар

1. najlon, samo reci? =)))))) dzoni malo sam skeptik, da bi mogao. =)))

2. тај фазон Џони, има да пишу новине о том догађају лолллололо

3. dzoni malo sam skeptik, da bi mogao. =)))

Siguran u to. Pa to najviše volim pijan da radim.

4. тај фазон Џони, има да пишу новине о том догађају лолллололо

Blic: Nekoliko desetina muškaraca i žena sa sajta Vukajlija se skupilo danas na Adi Ciganliji da bi napravili najveći džoint na planeti zemlji, slikali se za Ginisa i onda ga popušili u takođe rekordnom roku.
    :slika:

5. pa afrodizijak. ja sam realno pizdela kada se odvalim sa deckom, i ponadam se necemu, kada ono kuvan rezanac. lol

6. kada ono kuvan rezanac. lol

Znam ljude koji jednostavno ne mogu pijani. Ne znam zašto. Pa dobro, svi smo različiti. Možda ima i do toga šta piješ. Ja recimo pijem samo crno vino. Možda zato mogu.....

7. Blic: Nekoliko desetina muškaraca i žena sa sajta Vukajlija se skupilo danas na Adi Ciganliji da bi napravili najveći džoint na planeti zemlji, slikali se za Ginisa i onda ga popušili u takođe rekordnom roku.
    :slika:

како је то кулл _::)

8. како је то кулл _::)

A na slici svi sa kezom mašemo i šaljemo pravu sliku u svet....

9. ja sta god pijem utice na mene kao afrodizijak, dok naduvana ako sam 1-2 puta imala sex, nemam pojma, mozda sto onda vise volim da se sprdam pricam nebuloze i smejem se. =)

10. ja sta god pijem utice na mene kao afrodizijak

Isto. Mada kažem ti, pijem samo jedno piće, crno vino. I deluje isto na mene.
    Moram da palim. Počinje Partizan za sat i po. Treba se dovući do JNA.....
    Nastavićemo...

11. All we are saying, it's give peace a chance... :-)

12. ima i da pevamo,predražinjo...

13. Pravda za maru! Hoćemo maru na kioscima! Mara u legalne tokove!

14. Ima nekog sa Burme ovde? :D

15. Ja dobio večeras neki skank ubicu, ali mi srce čezne za domaćicom iz 90-ih. Pristao bih i na albanku s početka 2000-tih. Ovi bre hibridi... Spuca te i ne znaš šta ti se desilo. Samo te izvoza, bez sadržaja, a kad te pusti, ko da te neko gazio...