тај фазон Џони, има да пишу новине о том догађају лолллололо
Blic: Nekoliko desetina muškaraca i žena sa sajta Vukajlija se skupilo danas na Adi Ciganliji da bi napravili najveći džoint na planeti zemlji, slikali se za Ginisa i onda ga popušili u takođe rekordnom roku.
:slika:
Znam ljude koji jednostavno ne mogu pijani. Ne znam zašto. Pa dobro, svi smo različiti. Možda ima i do toga šta piješ. Ja recimo pijem samo crno vino. Možda zato mogu.....
Blic: Nekoliko desetina muškaraca i žena sa sajta Vukajlija se skupilo danas na Adi Ciganliji da bi napravili najveći džoint na planeti zemlji, slikali se za Ginisa i onda ga popušili u takođe rekordnom roku.
ja sta god pijem utice na mene kao afrodizijak, dok naduvana ako sam 1-2 puta imala sex, nemam pojma, mozda sto onda vise volim da se sprdam pricam nebuloze i smejem se. =)
Isto. Mada kažem ti, pijem samo jedno piće, crno vino. I deluje isto na mene.
Moram da palim. Počinje Partizan za sat i po. Treba se dovući do JNA.....
Nastavićemo...
Ja dobio večeras neki skank ubicu, ali mi srce čezne za domaćicom iz 90-ih. Pristao bih i na albanku s početka 2000-tih. Ovi bre hibridi... Spuca te i ne znaš šta ti se desilo. Samo te izvoza, bez sadržaja, a kad te pusti, ko da te neko gazio...
najlon, samo reci? =)))))) dzoni malo sam skeptik, da bi mogao. =)))
тај фазон Џони, има да пишу новине о том догађају лолллололо
http://www.pressonline.rs/upload/boxImageData/2008/12/01/30458/1901-Tanjug.jpg
Siguran u to. Pa to najviše volim pijan da radim.
pa afrodizijak. ja sam realno pizdela kada se odvalim sa deckom, i ponadam se necemu, kada ono kuvan rezanac. lol
Znam ljude koji jednostavno ne mogu pijani. Ne znam zašto. Pa dobro, svi smo različiti. Možda ima i do toga šta piješ. Ja recimo pijem samo crno vino. Možda zato mogu.....
како је то кулл _::)
A na slici svi sa kezom mašemo i šaljemo pravu sliku u svet....
ja sta god pijem utice na mene kao afrodizijak, dok naduvana ako sam 1-2 puta imala sex, nemam pojma, mozda sto onda vise volim da se sprdam pricam nebuloze i smejem se. =)
Isto. Mada kažem ti, pijem samo jedno piće, crno vino. I deluje isto na mene.
Moram da palim. Počinje Partizan za sat i po. Treba se dovući do JNA.....
Nastavićemo...
All we are saying, it's give peace a chance... :-)
ima i da pevamo,predražinjo...
Pravda za maru! Hoćemo maru na kioscima! Mara u legalne tokove!
Ima nekog sa Burme ovde? :D
Ja dobio večeras neki skank ubicu, ali mi srce čezne za domaćicom iz 90-ih. Pristao bih i na albanku s početka 2000-tih. Ovi bre hibridi... Spuca te i ne znaš šta ti se desilo. Samo te izvoza, bez sadržaja, a kad te pusti, ko da te neko gazio...
ua, narkomani!
Ua!
Ua!
UA BRE! MURŠ!