ja sam se naduvala kao zmaj, i nisam imala pojma da vozim, jer sam pijana, NEMA GORE KOMBINACIJE!!! I MUKA MI JE, ALI ROK END ROL, u glavi! Ahahahaha, do jaja! Hehehd
ja sam se naduvala kao zmaj, i nisam imala pojma da vozim, jer sam pijana, NEMA GORE KOMBINACIJE!!! I MUKA MI JE, ALI ROK END ROL, u glavi! Ahahahaha, do jaja! Hehehd
Što volim kad se ovako osećam kao Scooby što napisa.....vr'
Ja sam se preksinoć baš isto tako nešto naduvao pa naroljao....poslao sam drugaru jednom poruku, a hteo sam jednoj ribi a ne njemu al sam omašio, i sutradan mi je pokazao poruku. Nisam pogodio ni jedno slovo. To je do jaja.
dobro je pa si ortaku. =) e sreca pa sam prestala da saljem poruke u kontuzovanom stanju, dugo sam se borila sa tim, i ovako me bude blam, gde jos to. =))
dobro je pa si ortaku. =) e sreca pa sam prestala da saljem poruke u kontuzovanom stanju, dugo sam se borila sa tim, i ovako me bude blam, gde jos to. =))
Ne, dobro je što sam izmašio sva slova jer sam hteo da pozovem ribu na neko zezanje i to baš sam joj napisao divljačku poruku....da je stigla kako treba ortak bi se frapirao u prvi mah lololololololo
bludnice, bas me zanima da si njoj poslao i da je prihvatila poziv na zezanje, da li bi ista mogao da uradis u tom stanju? lolol
Bi sigurno...gotivi te divljačke poruke, bilo bi jače od nje. A i ja bi sigurno mogao, jer tada je najbolje. Dobro malo sam previše bio ubijen, treba malo manje ali opet bi se nešto izvuklo tu. ;)
moj komentar je bio ironican, ali dobro.. ju ju ju kako ste negostoljubivi :P
ma opušteno matori, ovo je opuštena tema, nema ođe erekcije:)
буксна се спрда, мада бих га ја отеро у курац да је мени тако нешто рекао :)
Ал нећу, волим га ♥♥♥
♥
mwa!
♥
♥
♥
:)
:)
Što volim kad se ovako osećam kao Scooby što napisa.....vr'
e duvaci
ajde ako vam je vec dosadno, naduvajte mi jedan tenk
http://s3files.core77.com/blog/images/Balloon-Tank.jpg
Vidi ga naduvani tenk lololololo
jbt, zaboravila sam na ovaj post, hahahaha, bas mi je bilo do kolena. lolol
Pa vidim....zato i kažem da je najbolji osećaj....PREVALJIVANJE
uuf, bas je bilo prevaljivanje, mozda i ne bi bilo tako da se nisam napila kao bulja, ccc, koja sam bludnica. lolol
Ja sam se preksinoć baš isto tako nešto naduvao pa naroljao....poslao sam drugaru jednom poruku, a hteo sam jednoj ribi a ne njemu al sam omašio, i sutradan mi je pokazao poruku. Nisam pogodio ni jedno slovo. To je do jaja.
Ne, dobro je što sam izmašio sva slova jer sam hteo da pozovem ribu na neko zezanje i to baš sam joj napisao divljačku poruku....da je stigla kako treba ortak bi se frapirao u prvi mah lololololololo
Скуби ду, каћемо да ривамо заједно лолололол
bludnice, bas me zanima da si njoj poslao i da je prihvatila poziv na zezanje, da li bi ista mogao da uradis u tom stanju? lolol
Bi sigurno...gotivi te divljačke poruke, bilo bi jače od nje. A i ja bi sigurno mogao, jer tada je najbolje. Dobro malo sam previše bio ubijen, treba malo manje ali opet bi se nešto izvuklo tu. ;)
како сте ме искусно искулирали, е курац ћу да вам уделим џокс кад буду вукаајлијски кругови лололол
Nismo iskulirali najlon keso.....ima da se naduvamo svi zajedno kako valja i dolikuje Vukajlijaškim duvačima.....napravićemo neko Travnato okupljanje