U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ne znam, uzeo 3-4 malo jača cima i ništa ne radi, al dušnik pržiii, ubija... Od grla do dijafragme otkida, stavio šake na grudnu kost i stiso i disao sam jako plitko zbog bola... Tako 3 minuta i onda u glavi ko neki prekidač... KLIK! Nestao bol i leva strana: kapak, usna i ruka samo bljuć, ko da nije moje. Haos od tripa lololo
Не дувам толико често у последње време... Шта ћеш, криза, не требају људима више стаклени орнаменти...
Znam lika koji je imao zanimljiv slučaj sa pandurima. Naime, bilo njih 3-4 u kolima, vraćali se sa svirke neke, svi duvali u kolima, on nije hteo zbog toga što vozi. Al ovi ostali ga njakali ajde ajde, i uzeo i on par dima fino. Tek posle 10-ak minuta ih zaustave panduri, daju liku da duva u ono sranje, za alkohol (frka sa terminologijom duvanja lolo). I naravno, 0,00. Pandur ga gleda, konta da mu nije dobro, aj duvaj još jednom... Opet 0,00 I pandur ga pita: Pa dobro bre, šta si ti radio? A ovaj jadan, ni pet ni šest: Vario sam. A tek pandur njemu: A pa što nisi odmah rekao, vidim da su ti crvene oči... Kad stigneš kući naseci svež krompir i stavi na oči, da ti prođe, znam kako je kad variš nešto a ne staviš masku! Hahaha jebote...
+1 Nije fora da se spava tri sata i pojede tepsija bureka.
шерманов лик је кобјаснијо на више нивоа, под условом да је истина, наравно (:
Sa teme znam lika koji.. postavio sam i tamo lolo
Пази ово, много чудна ситуација, заустави нас интервентна (били у југићу нас четворица), и крену да претресају. Нађу код другара за неку бедну буксницу и одузму нам то и као, мало је, нећемо да вас приводимо. Ми кренемо да завршимо ново нешто, кад они иза нас упалили ротаљке и мислим се, до јаја, немамо ништа код себе. Зауставе нас и без блама траже ризлу...
Pu majku im njinu..
Imal' neceg valjanog?
Вечерас ништа. Тек сутра, јбг. Цео дан сам стрејт, био сам и тамо на оној ''морам се изјадам'' да се изјадам!
E kurac, mora se pripalit' nesto.
Kod mene u gradu nema strejtiranja. Inace, ovde za 120 dinara ti daju 2 grama unka i jos te caste pice. Dobri ljudi bre!
Odakle s' ti?
Mladenovac.
Ako je unk bagatela, mora svratim.
Svrati ovde. Ima vise dilera nego normalnih ljudi. :)
Браћо дувачи, јел пробао неко салвију?
http://www.youtube.com/watch?v=LTHNNVtziEg&has_verified=1
http://www.youtube.com/watch?v=SnwS5sPOzb0
Има још разних, креативних употреба салвије на његовом каналу.
Хахахахахаха који врх! Погледај што му багују усне :))
ЕДИТ До јаја што је успео да крене!
Мачка је најбоља. Како се скењао лик.