Okupljanje NS

  1. ja odo po zoom-u u bg i tamo smo u 6 pola sedam

  2. Aj, nek' vam je srećan put. :)

  3. Ko poslednji, nek pusti vodu :)

  4. Lepo se proved'te... :)

  5. MInge, pa ti ne dolaziš? AJoooooooooooooooooooooooooooooj

  6. Nadamo se zanimljivim fotkama!

  7. Ja se ne slikam, sakriću se pod sto :)

  8. da bobi, neka bude pola sedam da budes siguran da nes biti sam tamo :)

  9. Дај не јебавај, ако сте рекли 6, онда је 6. Ја се спремио.

  10. ok bobi, u 6, ja bi odma sad krenuo nego ovi se lickaju, dodji u 6

  11. Ма нек, знаш шта.
    Ко задњи дође плаћа , то је правило.
    Крећем!

  12. MInge, pa ti ne dolaziš? AJoooooooooooooooooooooooooooooj

    Šljakam Dabe, jbga... Ne odgovaraju mi vikendi baš...

  13. e, jos jednom, svi beogradjani koji su dosi iz picke amterine i slicno svaka vam dala, svi drugi koji su kenjali da ce doci a nisu ko vas jebe, meni je bilo do jaja, moze lock, aj u zdravlje, pozz

  14. Мало сутра, извештај се чека.

  15. Frenki je PUUSIIIII. Jedini nije prišao i pružio ruku i predstavio se. Gambi je iznenađenje večeri za sve sa kojima sam pričala, Pajko je jako kul lik, Zuma je preslatka, ima podvojenu ličnost, ali to joj opraštamo, ipak je iz Beograda. Pacow je povučen nekako :D Još jedan hejt na Frenkija. I jebao vas separatizam!!!!!!!!!Wojtek je isto kul, nije se moderatorisao kao neki :D I hejt na Frenkija. A sad čekam ostale da komentarišem njihove mamurne postove.
    I hejt na Frenkija.♥

  16. bome ideš na 'lađenje deset dana kad dođe frenki...

  17. Neka,šta mu mogu kad je ispao nevaspitan. :) Jedini međ' mnogima.

  18. Ko ce popamtiti ime i nick....nikog se ne secam :)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.