Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ај Џони, жив био и нек' вам је са срећом.
Него, не знам где друго да пишем па ћу овде. Прешао Крстић у Бостон. Шта мислите? Како ће проћи? Пошто је ипак играо у смешном клубу, а сад прешао у најбољи (уз ЛА и ето, Мајами).
Moram reći da sam se obradovao, naviajću od sad za njih da i Krle uzme titulu...samo ne znam, mislim da će mu minutaža biti manja ( aboleo bih da nisam u pravu)
samo da mu dozvole da igra na jesen za repku
Sto nebi igrao?
zato sto nba timovi jebu igrace iz evrope i kada trebaju da igraju za svoje nacionalne selekcije.
pa ne verujem da ce da bude lock-out ove sezone. a ako ne igra krle igrace milicic, ako ne igrace rakovic i perovic :) samo trener treba dobar...da se vrati duda ako je to ikako moguce ili kari. mada ne bih imao nista protiv kao dugorocno resenje trifunovica.
ja ne bih bio protiv da dođe Sale Đorđević, to bi bila dobra atmosfera
pa mi kao deca koja su zivela u to doba 90ih kada je sale bio bozanstvo svrsavali pred svaku tekmu...ali realno...nema iskustva covek. ima da bude autoritet, pobednik je rodjeni, ali treba to da se crta po tabli, da se mozga. detalji odlucuju.
u pravu si zapata, to stoji, ali sam ja ipak za to, malo atmosfera, malo na ime, malo na gurku, malo dobar pomoćni (poput trifunovića)...
igraci su nam klasa. ali nemaju minutazu..to je problem, ali ipak resiv, jer oni podivljaju kad je prvenstvo. a za trenere...sve bi to bilo lepo da mi nismo bagra koja voli da krade. u savezu picvajz. svi se prepucavaju. posle svakog prvenstva od nule se krece.
Запата, земљаче, каква је то врана на аватару? :)
pa da zaboravio sam da je duda otiso sada su i rakocevic i milicic u opticaju
Bilo bi kul kad bi se vratio. Negde sam pročitao da je to ceo fazon da oteraju onog pedera iz saveza. Pominje se Đilas. LOL
inače zapata tek sad primetih, imaš + za avatar
Јао, играо малопре баскет у сали после пар недеља. Милина.
Peki, mnogo se praviš Rondo, moraćemo da te testiramo uživo. :)
А да знаш да сам Рондо, само улаз и асистенцију имам, шут ништа. :)
ja sam klobucar! nemam nista!!!
Ахаха, Запата. :))
hahahah bravo zapata...
Peki kakav ulaz, kad se spustim u stav eventualno možeš da šutneš fejd avej i to sa sedam metara...pa ako ubodeš onda častiš neki sok