Nešto moje, daj da vidim i tvoje (sram vas bilo)

1. Kad budem pozavrsavao skole dolazim :))

2. I konobar ako treba nemoj se ustrucavati :D

3. А ја ћу испред да растурам килограме сканка.

Лепо изгледа скроз. :)

4. Ja cu da zavrsim i skolu za barmena :) OPAAAAA

Znaci anarchyst, kolega ugostitelj :D

5. Букснетина™
    А ја ћу испред да растурам килограме сканка.

Лепо изгледа скроз. :)

Što ispred? Otvoriš radnju pa rasturaš unutra...i plaćaš porez! :-)
    Šalim se, ovo još nema u Lux, samo u Holandiji, malo na severu, ali će od skoro i ovde da počne, a čujem da će i u Belgiji.

6. Eto kod mene imas privilegije sto se tice sanitarne inspekcije ;)

7. Ja neam sanitarnu knjizicu vazecu :) istekla mi je u novembru valjda :))

8. Хахаха, без пореза нигде, а? :)))
    Нека Бог да среће, да се врате дани, славни дани наше прошлости! Да и наша деца, на Маракани, радују се светској титулии!
    А сад озбиљно
    Нека Бог да среће, па да легализују и код тебе, и ето мене да радимо посао. :)

9. Malo čudno...ali te knjižice ovde ne postoje, uopšte. I ja sam se iznenadio kad sam video, pošto sam za radnike u Srbiji uvek imao frku da im sve to pokupim...Mislio sam da je ovde puno strože na tu temu, a nije.

10. Te knjižice su zaostavština socijalističke birokratije. A ljudi po Evropi nisu ludi pa da gomilaju bespotrebne birokrate. Jebiga, moraju nešto pašenozi i zaove da rade a gdje će drugo no na šalteru.

11. Te knjižice su zaostavština socijalističke birokratije. A ljudi po Evropi nisu ludi pa da gomilaju bespotrebne birokrate. Jebiga, moraju nešto pašenozi i zaove da rade a gdje će drugo no na šalteru.

Ti to o sanitarnim?

12. Ma ja o Kapitalu, autor Marks....

13. http://www.juchgasse11.at/maedchen-laufhaus-wien/laufhaus/kristina.html

Moja kurava u becu. 50 evrica petnes minuta, meni vise i ne treba, ali vredi svaki minut... djarma je, toplo preporucuem!

14. Evo nešto moje, od pre minut...kad sam video tolike pare. :-)

http://www1.picturepush.com/photo/a/7636574/1024/Anonymous/IMG-0050.jpg

15. Sunčani mislim da ćeš imati posetu momaka u fantomkama uskoro.
    Kurde popij nešto za smirenje čoveče, puls ti je probio plafon.

16. Samo previše duvam, jbg... :-)

17. Slobodno, ne morate se izuvati :D
    To je otišlo, što ono kažu iz ruke u ruku ... Meni opadne pritisak kad ih vidim .. :D

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.