Nešto moje, daj da vidim i tvoje (sram vas bilo)

1. Ја сам са сестром од тетке нашао пиле сове кад сам бијо мали и онда смо је чували у кавезу док није умрла. То је било после два-три дана.

2. Al ste ga sačuvali.

3. ma daj ti neke svoje slike sa ljetovanja.

4. Jeeeeste. Ček ček samo da odaberem neku gde izgledam najmršavije.

5. Јеси била готичарка и на венчању? хњо хњо хњо

6. venčanje u gorućoj crkvi, svira mejhem

7. Nesam. Keva je kukala kukavički da se ne udam u crnoj haljini,
    citiram - Nije bre sahrana nego venčanje (puppy eyes). -

8. рејвен се удала за некромансера

9. Nesam se udala u crkvi.

Радјард Куплунг

рејвен се удала за некромансера

Lololo, ovo moram da mu kazem!

10. Зашто у загради стоји "срам вас било"?

11. @Spavallica

Jao Spavalice carice. U dušu me pogodi. Zovi me na ručak. Vino ću bijelo i ohlađeno donijeti.

12. Ih i ti mene, belo vino <3

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.