Igrica je sranje. Opučali smo se ja i drug sat vremena da provalimo onaj kurac sa bojama i sef, pa onda pogledamo klip kako je jedan obrnuo igricu, i ispizdimo. Na kurac nabijem kreatora i sve one koji su učestvovali u kreiranju igrice.
sifra je: "Ukljuci mozak i nemoj da trazis odgovore na tacni." igrica je i vise nego laka. Probaj da igras "Notpron" pa ces da vidis koliko tamo treba kapaciteta vijuga i zivaca.
recite mi
Kako mrzim ovu igru MRZIM JE!!!!
Budi ruzne uspomene, a?
Igrica je sranje. Opučali smo se ja i drug sat vremena da provalimo onaj kurac sa bojama i sef, pa onda pogledamo klip kako je jedan obrnuo igricu, i ispizdimo. Na kurac nabijem kreatora i sve one koji su učestvovali u kreiranju igrice.
a ljudi recite mi kako ili dajte klip
Nađi na Jutjub Vule, samo ukucaj ime igrice. Ili nemoj, ako ćeš da se nerviraš zbog govneta od igrice što su napravili.
02:09 ne znam kako da namestim ovaj djavo....:( jel i za to postoji neka sifra???
sifra je: "Ukljuci mozak i nemoj da trazis odgovore na tacni." igrica je i vise nego laka. Probaj da igras "Notpron" pa ces da vidis koliko tamo treba kapaciteta vijuga i zivaca.
Прешо сам је !!!! БЕЗ ИКАКВЕ ПОМОЋИ!
ne kontam ono govno sa dirkama!!!
kako da otvorim onaj kurac što pišti!?
Ako vec bezite, bezite... Ali stvarno.
http://www.escapegames24.com/
Presao, na kraju uzmes kvaku stavis u vrata i izadjes, ko da nisi mogao da razvalis glupa drvena vrata
Геније.
Сачувајмо дрвеће.
Imam neki jebeni kofer koji treba da otvorim a ne znam kako.
kljuc
odma na pocetku
presao odavno, doduse uz jedan hint
Imam dva magneta, papirče i ključić neki. Dođoh do sefa, ne znam dalje, nabadam. Over and out.
EDIT: I neku epruvetu.
Pokusavam vec pet minuta da nabodem sifru. Ne ide.
Nema šanse da nabadanje prođe.
sklopite neki laser i osveltite zid
videcete sifru