Jel možemo više?

1. znam ja da stavim ime al ne umem to da izvedem..ne znam gde da klikćem...šta kad isklikćem, gde se to postavi...ne znam bre da koristim fejs...glup sam...a i nemam iskustva, nisam nikad pravio grupu...

2. Znam ja kako aj napravicu al tebi ostavljam deo sa pisanjem dacu ti link......nego kako da dam ime grupi samo mi to javi javio :)

3. Za svaku borbu treba imati plan, a ja ga ovdje nisam primjetio, samo se traži da se izađe na ulice i iskaže nezadovoljstvo. Koga da postavite na vlast, koji to političar nije lopov? Pa ova opozicija jedva čeka da narod iziđe na ulice, pa i neka pogine neko, samo da se guzice uvale u fotelje i onda Jovo nanovo.
    Ja bih ove što su tu ostavio još koju godinu, da se napasu keša, možda će onda početi malo i razmišljati o ljudima, jer jebiga, dok se oni svi izmijenjaju i nakradu narod ima da crkne od gladi...

4. jedno od ova dva što si rekao....ili oba...

5. Bez razočaravanja zbog toga što na ovoj temi postuje nekih petnaestak ljudi. Siguran sam da 90% ljudi sa Vukajlije podržava promene ali kao što je javio Javio apatični su i bezvoljni. Treba ih razumeti, mnogi od njih su izigrani i prevareni milion puta pa su, sasvim prirodno, sada u stanju manjka eneregije i viška sumnji. Primene li uspešno princip "nisi se doakazao, krao si, nesposoban si - MORAŠ DA IDEŠ" promeniće i celokupni pogled na politički život. U suštini Srbima treba neko novo shvatanje političkog života gde vlada princip brze smenjivosti. Ljudima je potrebno da se uvere da nesposobni mogu i trebaju da odu. Tek onda će živeti sa manje apatije i više vere u političare.

Vidite ovako, strah je dominantno ljudsko osećanje koje rukovodi svakim čovekom. Trenutno se političari ne plaše naroda a narod se plaši političara i uvlači im se u dupe. Samo treba obrnuti situaciju da se političari plaše naroda i da se oni uvlače u dupe narodu. Do tog rešenja se dolazi samo čestim smenjivanjima.

6. obavezno stavite link ovde, i zovite sve žive. Srbija se umirit ne može

7. @Šalabajzeru pa da o tome se radi aj JOvo nanovo sve dok ne dodje neko ko ne krade.....makar 100 puta ih izvlačili iz fotelja.....

Kad napravim gurpu daću vam link i tamo ovlašćenja da možete da pišete itd...da se to lepo sroči....

8. http://www.facebook.com/home.php?sk=group_202180363142011

evo aj učlanite se pa da vam dam ovlašćenja za pisanje

Ne znam dal' je link dobar...

9. Ja bih ove što su tu ostavio još koju godinu, da se napasu keša, možda će onda početi malo i razmišljati o ljudima, jer jebiga, dok se oni svi izmijenjaju i nakradu narod ima da crkne od gladi...

Ovo nikako. Pa neka dođe opozicija na vlast, šta fali, ako ne valjaju za 6-12 meseci IŠ iz obora. Neki generalski plan za ulični protest nije potreban. Pištaljku u ruke i na ulicu, kao što ste nekada radili.

10. Ovo nikako. Pa neka dođe opozicija na vlast, šta fali, ako ne valjaju za 6-12 meseci IŠ iz obora. Neki generalski plan za ulični protest nije potreban. Pištaljku u ruke i na ulicu, kao što ste nekada radili.

Pištaljke su radile i prije i ništa bolje nije bilo, samo gore. Bez jasnog plana samo će oni koji žele u fotelju profitirati, a narod će i dalje grcati. Podržavam promjene, naravno, ali sa planom.

11. Virtual ti zaista misliš da je opozicija bolja od ovih danas. Dovoljno je da pogledaš ko je u opziciji pa da ti sve bude jasno.

12. Jao majku mu, zaboravio sam kako se članovima daju adminska ovlašćenja......ili ispišite ovde , pa ću copy/paste tamo

Edit
    e ipak sam uspeo....

13. Virtual ti zaista misliš da je opozicija bolja od ovih danas. Dovoljno je da pogledaš ko je u opziciji pa da ti sve bude jasno.

Nipošto ne mislim da je bilo ko bolji dok se ne dokaže. Samo govorim o principu smenjivosti i neke vrste kazne za loš rad. Vlast koja je kritikovana, bez rezultata i povrh toga 10 godina na čelu treba da ode sama, a ako neće sama onda pod pritiskom.
    Ljudi kada ste menjali Miloševića bila je ista priča, te ko će da dođe? te biće isti, te ovi su još gori. Ako ste smenili Miloševića, to je odlično, ali smenite i ove ako vam se ne sviđaju. Nije vam ih majka rodila.

14. Aj ljudi pišite opis grupe i ostale zajebancije da kačim....

15. opis grupe: Grupa ima za cilj da okupi sve istomišljenike koji su prootiv sadašnjeg režima, bez obzira na međusobnu političku šarenolikost, eventualni krajnji cilj je raspisivanje prevremenih izbora i stvaranje kritične mase

16. E, nabavili ste neku žemskinju sa naci simbolima. Odma je krenulo.

17. Javio daj napravi kafe da se okupimo za početak.

http://img198.imageshack.us/img198/6668/alovp.jpg

18. i to što kažeš...to ćemo bar videti neke vajde....:)

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.