U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Čim kupiš stvar njoj pada vrednost, iz prodavnice kad izađeš prs 5min je kupio gubi bar 15, 20% jer ako je ceniš po kupovnoj ceni što ne bih otišao i za iste pare kupio u istoj prodavnici istu novu stvar
ma šta pričaš brate
istinu istinu i ništa osim istine
Prodajem neotpakovane Borbene avione i binder sa časopisima. Prodajem avione od 1-16, izuzev broja 4. Cena 6000 dinara, mada nije fiksna. Kupac nek bude iz Beograda, da bi izbegli moguća oštećenja u transportu, ili može da bude i van Beograda, ako ovde ima posrednika.
Nemoj rasni da čuje da ti fali jedan broj časopisa.
Ahah a jbg nisam zagledao svega mi. Ispao sam klošar sorry
Bulet ako se dobro secam ti si te avione prodavao i pre godinu dana i niko se nije javio?
Bulet ako dobro prognoziram ti ces te avione prodavati i za godinu dana i niko ti se nece javiti?
Aj nemoj ubijati nadu coveku brt mozda mu za leba treba
Leba-treba sasvim solidna rima
šta ima ljudi, prodaje li se šta, kupuje li se?
sta treba?mogu da ti sredim bendzose u apoteci
edit:mozda i trodone
Jel ima neko da mu trebaju karte za lovefest,sutra pocinje hitno
Prodajes ili poklanjas?
Sada vise nista,prodao
Dakle
Menjam xperiu Z2, xperiu Z3 i xperiu T za neki kineski tel koji mi Ledeni ili Makaronac predlože
Juce sam skontao da z2 i nije tako vodootporan. Jebace mi kevu ovi u servisu, kolko izadje ekran za njega? Ili je ekran ili flet, samo sliku ne baca, reaguje i tac i slika fotke, i pusta zvuk sve.
Z2 se pokvari ako ga pregasiš traktorom fazon inače ne
To vodoorporan treba uzimati sa rezervom, siguran sam da lepo pise do dubine 1 metar i do pola sata pod vodom fazon. Ne znaci da mozes da lovis korale u Tihom okeanu i kacis slike sabljarki na instagram u isto vreme
Naravno da piše