Prijava

Predstavljam vam radijsku emisiju Vukajlija Show Time.
http://www.youtube.com/watch?v=JTSFevwXvvQ

Hoću da čujem komentare i šta vam se ne sviđa da se popravi za sledeći put.

Hehehe, dobro je, lepo osmišljeno, mada mislim da je uvod poduži (verovatno za one koji ne znaju šta je Vukajlija? ) ... Kad će nastavak? :)

Odlichna reklama....mislim da treba omoguciti RADIO na Vuki,popularnost sajta bi bila u porastu.Ako treba komercijalizovati sajt i ubaciti reklame da bi se radio finansirao.Kaizen ima glavnu rech.KAIZENE???

Marija, za one koji ne znaju šta je vuka, za njih je i pravljeno. Za našu dušu će biti u nastavku kad stignem da odradim.Čim nađem malo vremena eto nastavka.

Pa to pitam, Nešo, za našu dušu, oči mi ispaše od silnog čitanja, red da one malo odmore a uši da preuzmu. :)
A sve u svemu odlično je, glas je super. :)

Hvala. Daješ mi volju da nađem vremena i nastavim.

Nešo, mislim da je ideja odlična. Ovo što sam čula mi se jako sviđa. Možda poneka sitnica da se izumeni (može i ne mora). Kao i Marijaqd mislim da je možda malo predugo u početku. Možda ne toliko sam uvod, koliko kad se već krene na čitanje definicija. Možda ne treba ponavljati: "definicija broj 2 koju potpisuje, koju je napisao... itd". Možda bi bilo dovoljno samo : krećemo: 1. pegla ---- definicija--- potpis: kaizen. Malo brže, da se dobije na dinamičnosti. Inače jako mi se sviđa što si proširio definiciju same Vuke i nisi samo rekao "rečnik slenga". Vuka je daleko više od toga, možda pravog slenga ima najmanje. Ako želiš pisat ću ti opširnije.
P.S. mogu li i ja poslati svoje definicije, budući da sam "egzotični gost" :)))

"Da, to je retka pojava. pogotovo kod nekih autora. Stavi ili nemoj. :)" Piro, ovo me je krasno nasmijalo!! RETKA POJAVA:)))

Ово је тако до јаја :)

Moj komentar je tamo. :)

Neso, ovo je dobro :) jedino sto mi se ne svidja sto si koristio definicije
"njutnovi zakoni gravitacije" i definiciju "A?" jer su to zaista prastare fore, ima ih i u grafitima, mislim da je najjaca karta Vukajlije originalnost i kreativnost clanova. Ako neko (a ima ih mnogo koji bi mogli) prepozna stari vic, moze da stekne pogresan utisak o Vukajliji...

u svakom slucaju ideja je genijalna ;)

Ivana, i ja sam razmišljao u pravcu ubrzavanja, ali to ipak nekako mora da se poveže.Mislio sam i na one koji nisu članovi sajta. Biće malo ubrzano.
Sosko, Krenuo sam sa definicijama dana od početka rada Vukajlije. Nisam znao da je neka plagijat, da jesam ne bi bila snimljena.
Hvala na pohvalama, danas snimam drugi deo.

suvise profi, narodno, grand, onaj pravi glas medju shljivama, mislim ne kazem to uvredljivo naravno moze odmah u ovoj formi da se baci na radio.Vukajlija do zvezda

Ovo je drugi deo radio emisije Vukajlija Show time.
Slobodno kritikujte ako vam se nešto ne sviđa.

http://www.youtube.com/watch?v=oJmuUg_PRcs

Mislim da se gubis u dugim definicijama,ali me onda i opovrgavas jer ubacujes kratke.Xaxaxa dobra ti je ona reklama na kraju, ko nije za sebe nije ni za druge :O)

Ма супер је Нешо, одлична идеја за промовисање Вуке! :)
Само настави, наравно, кад будеш имао времена...

Pa ne mogu da ih izbegnem , a i nos mi je nešto zapušen pa sam lošiji nego inače.Pozdrav

Ево Нешо две моје дефке, за неке будуће емисије :)))

http://vukajlija.com/libudada/41806
http://vukajlija.com/iznenadni-babin-stuc/40127