Najsmješnije ime

1. Аладин. Кад су га прозвали на првом предавању на факсу, пола сале у кому пало.

2. Zmajko Dimitroski.

3. Причао сам са рођаком из Загреба и нешто му споменуо како су ми много смешна њихова имена Бруно и Мислав, а он ми је рекао да је њему ненормално смешно име Јован, које је код нас јако често.

Иначе,

Голуб Пушица
    Славујко Црвкутић (да, постоји човек са таквим именом)
    и има их још пар али не могу сад да се сетим.

4. Sad sam video neku random likušu na fejsu, zove se Marčela.

5. Знам лика коме је пуно име и презиме Аца Зец.
    Видео сам и код ортака на вратима од зграде умрлицу и лик зове Привислав... Ту је мој друг извалио Кривислав и смејали смо се мртвом човеку једно 20 минута без престанка.

6. Patricija. Znao sam ribu koja se zvala-Patricija. Jebote...

7. Juče sam na TV-u video lika - Zlatibor.

8. Imam kolegu koji se preziva Glavić. Kad nisam umrla kad se predstavio....

9. Masinka. Smesna su mi sva ona imena i prezimna,uglavnom je to u CG,gde ne znas sta je sta.Npr,Batric Boricic. :)

10. Poleksija (zvuci kao neka boles')
    Stojana (cudno zvuci)
    Djulijan
    Koviljka...

11. У, знам једну бичарку која се зове Полексија, рашрафио бих је од курчевине.

12. Ja volim Jogurta, definitivno :)

13. @Jogurt
    Poleksija koju ja znam je babuskera od oko 89 god. i zovu je Pola!ahahahahah

14. ЈОгурт би рашрафио маторку! Најзад је посто прави јебач лололол

15. Ма јок бре, који вам је лололо
    Ова још иде у ПТТ школу. :)

16. Od zenskih-

Spomenka
    Milunka
    Radosavka
    Milijana
    RADOVANKA
    Masinka
    Julka

Od muskih

Zlatibor
    Soko
    Jasar
    Saban
    Milojko
    Stojko
    Prvoslav ...

17. Zvonko i Krunoslav, pa onda sve ostalo.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.