Najsmješnije ime

1. Neko koga sam slučajno video u Džankijevim prijateljima - Vidoj Letvica .

2. ako je iko iz petrovaradina ili okoline, sigurno zna Tito Nemet-a.
    Lik je ladno dobio ime Tito jer mu se ćale kladio u gajbu piva davne 84-e da će dati ime sinu Tito.

3. Bocka I Razmena-sestre iz Mk :-)))))))))))

4. Drugov ćale se zove Arkadije. (ako drug ima profil ođe, jebaće mi milosnu majku)

5. Budimka. Što je najgore, devojka ima 25 godina, a zvuči kao ime neke životinje. Od prezimena mi je presmešno Gudelj, pogotovo što osoba koja se tako preziva i izgleda kao svinja. A Tugomir mi je pobednik ipak. :)

6. МИЛИЈА. Ко се јебено зове Милија?!?

Или НЕВЕН. Јебему матер.

7. Знам за два познатија аутора са сајта који се зову Милија. :))

8. МИЛИЈА. Ко се јебено зове Милија?!?

Милија је најпознатији власник пумпе у Крагујевцу, поред Џоде, мада је Милија старији али је Џода више фенси :))

9. Ja znam dvije Milije, obje dobre ribe.

10. МИЛИЈА. Ко се јебено зове Милија?!?

Милија радио у играоници Замак на Видиковцу и био је кул.

11. Јебем га у име:)

12. Мени је јебено смешно половина пургерских имена - Славен, Антун, ДОМАГОЈ!!! хД

13. Znam tipa koji se zove Đurađ Jovičić.
    Znao sam gankuci koja se zvala Čamilja Džamailji.
    Čuo sam za likušu koja se zove Gvozdena, a preziva Šipka.
    Bio je kod mene u osnovnoj(doduše stariji) tip koji se zvao Musab.

14. Славен, Антун, ДОМАГОЈ!!! хД

Славен може бити и српско име. Али Домагој... Звучи ми као нека домаћа животиња, неко говече, папкар, тако неки курац.

15. Hugočavezu kod mene u osnovnoj je bio jedan Milija, pravi Milija imao metar i devedeset, ogromnu glavudžu i bio tup kao budak. Jednom kad je ložio šporet na drva sagao se da dohvati cepanicu i izgoreo čelo na plotnu. To se stvarno desilo, ne izišljam. E to je oridžinal Milija.

Što kažu rimljani Nomen omen, ili tako nešto.

16. Славен може бити и српско име. Али Домагој... Звучи ми као нека домаћа животиња, неко говече, папкар, тако неки курац.

Домагој бре :D

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.